Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Π.Καμμένος: "Ο λαός μαζί μας - Ραντεβού στις κάλπες"





Image
«Τώρα που θα πάει ο κ. Βορίδης στη ΝΔ μπορούν να συλλαμβάνουν και τους κομμουνιστές και να τους βάζουν σε θαλάμους αερίων». Με αυτά τα λόγια ο ανεξάρτητος βουλευτής Π.Καμμένο περιέγραψε το τραγελαφικό πολιτικό σκηνικό που στήθηκε από την περασμένη εβδομάδα με τις εικονικές παραιτήσεις των Μ.Βορίδη και Α.Γεωργιάδη από την κυβέρνηση και την χρησιμοποίηση του Μ.Βορίδη που ο ίδιος ο αρχηγός του ΛΑΟΣ τον είχε περιγράψει ως "ακροδεξιών πολιτικών προτιμήσεων" ως "γέφυρα" μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ για την "επόμενη ημέρα" στη Βουλή.
Επίσης ουσιαστικά προανήγγειλε την δημιουργία πατριωτικού κόμματος από τους αντιρρησίες που διεγράφησαν την περασμένη Κυριακή από τη ΝΔ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι πάνω από 10 οι βουλευτές και θα συστήσουν κανονική Κ.Ο. ομάδα σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής.
Σε ότι αφορά την ηγεσία της νέας ομάδας τόνισε ότι δεν έχει τέτοιες φιλοδοξίες: «Εγώ δεν έχω το ψώνιο να γίνω αρχηγός» είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ηγηθεί. Πρόσθεσε ότι με τους 22 διαγραφέντες «που επί χρόνια είμαστε μαζί, θα κάνουμε μια προσπάθεια εκεί που συμφωνούμε να είμαστε μαζί. Αν αυτό σημάνει ότι θα είναι ένα κίνημα θα φανεί. Αύριο θα βρεθούμε όλοι μαζί θα κουβεντιάσουμε».
Ο κ. Καμμένος είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι η κίνηση κατά του Μνημονίου, όπως εκφράστηκε την Κυριακή και έχει τεράστια απήχηση στο κόσμο της ευρύτερης κεντροδεξιάς, θα κατέλθει στις εκλογές. «Μάκαρι να γίνουν εκλογές σύντομα» είπε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι είχε διαφωνήσει εξ αρχής με την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger