Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ Την επιχείρηση παρακολουθεί έτοιμος να παρέμβει, από τον Βόλο όπου μετέβη ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης, έχοντας ζητήσει, από τον Διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, σκάφος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα, για την μεταφορά καταδρομέων στο νησί, εάν κριθεί σκόπιμο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα πύρινο μέτωπο στην περιοχή Πούντα Σκοπέλου, μεταξύ των χωριών Γλώσσα και Σκόπελος, το οποίο ξέσπασε σε ελαιόδεντρα και έχει επεκταθεί σε πευκοδάσος.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 4 οχήματα και 12 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Την επιχείρηση παρακολουθεί έτοιμος να παρέμβει, από τον Βόλο όπου μετέβη ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης, έχοντας ζητήσει, από τον Διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχο Θεόδωρο Κλιάρη, σκάφος, το οποίο βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα, για την μεταφορά καταδρομέων στο νησί, εάν κριθεί σκόπιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger