Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ακύρωση δρομολογίων από βλάβη στο «Πρωτεύς»

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσίασε το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς», ενώ βρισκόταν εν πλω από τη Σκιάθο στο Βόλο, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί το δρομολόγιο που επρόκειτο να κάνει προς τα νησιά, στις 15.30 σήμερα το μεσημέρι και το αυριανό δρομολόγιο Αλόννησος – Βόλος, το πρωί. Πάντως θα καταβληθεί προσπάθεια να επισκευαστεί η βλάβη για να προλάβει το δρομολόγιο προς τα νησιά στις 12 το μεσημέρι αύριο Σάββατο.

Όπως έγινε γνωστό, το «Πρωτεύς» υπέστη βλάβη στην αριστερή μηχανή, ενώ ήταν εν πλω από τη Σκιάθο προς Βόλο και με αποτέλεσμα αντί να καταπλεύσει στο Βόλο στις 14.55, να φτάσει τελικά στις 16.30. Το πλοίο μετέφερε 242 επιβάτες, 30 Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο φορτηγά.

Μάλιστα τα «Πρωτεύς» επρόκειτο να αποπλεύσει στις 15.30 σήμερα για τα νησιά, αλλά τα δρομολόγιο ματαιώθηκε, με αποτέλεσμα οι 240 επιβάτες, 46 αυτοκίνητα και πέντε φορτηγά, να προωθηθούν στα νησιά με το «Άρτεμις» και το «Εξπρές Σκιάθος».

Λόγω της βλάβης, εκτός από τα σημερινό δρομολόγιο προς Αλόννησο, αναβάλλεται και το δρομολόγιο Αλόννησος - Βόλος, που επρόκειτο να γίνει αύριο το πρωί, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να επισκευαστεί, για να εκτελέσει τα δρομολόγιο των 12 αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger