Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου δεν καταθέτει “πόθεν έσχες” ούτε καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές»



Απίστευτες οι αποκαλύψεις της Μ. Χρυσοβελώνη για τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου σήμερα σε επιτροπή της Βουλής όπου συζητήθηκαν τα οικονομικά της Ανεξάρτητης Αρχής.

Συγκεκριμένα μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Α. Γεωργίου παραδέχτηκε ενώπιον της Βουλής ότι δεν κατέθεσε ποτέ μέχρι σήμερα δήλωση «πόθεν έσχες» όπως επίσης και ότι δεν καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές!

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της αρμόδιας Επιτροπής η Μ. Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ρωτώντας σήμερα τον κ. Γεωργίου για τα αυτονόητα πήρα απαντήσεις εξωφρενικές. Προφανώς στην Ελλάδα του Μνημονίου το ΔΝΤ έχει φτιάξει ένα δικό του βασίλειο, αυτό της ΕΛΣΤΑΤ. Εκεί βασιλεύει το πρώην στέλεχος του κ. Γεωργίου χωρίς να λογοδοτεί σε κανένα. Δεν χρειάζεται να καταθέτει ούτε καν δήλωση «πόθεν έσχες»! 

Ενδεικτική ήταν κι η άρνηση του να μας πει πόσα χρήματα εισπράττει κάθε χρόνο αφού δήλωσε ότι «δεν είναι υποχρεωμένος». Όσα και να είναι όμως, μας ενημέρωσε ότι εξαιρείται από την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών! Για ποινικές διώξεις και παραιτήσεις θα μιλάμε τώρα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger