Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ταξιτζης...

Μπαίνει μια γυναίκα με το παιδί της σε ένα ταξί. Καθώς περνάνε από τη Συγγρού λέει το μικρό το κοριτσάκι.
- "Μαμά, τι είναι όλες αυτές εδώ οι γυναίκες που είναι έντονα βαμμένες και τα ρούχα τους είναι πολύ μικρά;"
- "Είναι γυναίκες που περιμένουν να σχολάσουν οι άντρες τους παιδί μου."
Ξαφνικά πετάγεται ο ταξιτζής και λέει:
- "Τι λες ρε, πουτάνες είναι!"
Για δυο λεπτά δε μιλάει κανένας. Ξαφνικά ρωτάει το κοριτσάκι,
- "Μαμά, οι πουτάνες κάνουν παιδιά;"
- "Φυσικά παιδί μου, από που νομίζεις βγαίνουν οι ταξιτζήδες;!!!"

Λυκόσκυλο δάγκωσε τρεις Άγγλους στη Σκιάθο!

ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ
Κινητοποίηση σήμανε στις 7 σήμερα το απόγευμα στη Σκιάθο, όταν ένα μεγαλόσωμο ποιμενικό λυκόσκυλο, για άγνωστο λόγο, δάγκωσε τρεις Άγγλους τουρίστες, που βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού.

Αλόννησος: Η ζωή στο άλσος που ταξιδεύει

Το καλοκαίρι το διαχειρίζονται κυρίως οι γυναίκες, πάνω σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο καράβι φορτωμένο ζωντάνια
Αλόννησος: Η ζωή στο άλσος που ταξιδεύει

ΣΦΟΔΡΉ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ... ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΨΕ....


ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΉ ΝΕΡΟΠΟΝΤΉ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΎΣΚΟΛΗ
ΒΡΆΔΙΑ ΑΠΟΨΕ....

Φοροελαφρυνθήκαμε!... Ή: ξαλαφρώσαμε!..Ή: χ€σ€ ψηλά κι αγνάντευε!..

Πριν καλά-καλά κρυώσει η μηχανή του πρωθυπουργικού τζετ που πηγαινοφέρνει τον λεβεντόπουλο ανά τον κόσμο, ζήτουλα και επαίτη,
     ..η τρόϊκα διαμήνυσε ότι αποδέχεται μόνο τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τη νέα ρύθμιση με τις δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

     ''Και οι άλλες φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργούλης στην ΔΕΘ; Γιατί κυρία;''

     Επίσης η τρόϊκα δεν δέχεται το ελληνικό αίτημα για αναβολή της συζήτησης του ασφαλιστικού και των εργασιακών.
Ζητάει αντιθέτως...

Καλόν εστί το γλείφειν κώλοις

Γράφει ο  Αρης Σκιαδόπουλος 
Αποκάλυψε σ΄ επιστολή του, Ο Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, δημοσιογράφος κ. Αντρέας Ζούλας, ότι:

«Η ΝΕΡΙΤ, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει μέσα ζωντανής κάλυψης, αρνήθηκε, με εντολή της υπουργού κυρίας Βούλτεψη, να καλύψει ζωντανά τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, κάλυπτε δυόμιση ώρες ζωντανά τις εκδηλώσεις τιμής για τον Παύλο Βαρδινογιάννη, που διοργάνωνε ο «Όμιλος βρακοφόρων Κρήτης».

Εν πρώτοις έρχεται ο θυμός κι ακολουθεί το σύγχρονο χαρακτηριστικό τής Ρωμιοσύνης, η κατάθλιψη. Και ατάκα το ερώτημα:...

Συνεδριάζει η Δ.Ε. του ΤΕΕ για Σποράδες


tee
Συνεδριάζει η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/Μαγνησίας, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20.00 μ.μ., με θέματα μεταξύ άλλων: «Ο.Ε. για Π.Δ. Βορείων Σποράδων, ιστοσελίδα ΤΕΕ, διοργάνωση ημερίδας για τα αυθαίρετα».

400 ακίνητα προς πώληση στα νησιά των Βορείων Σποράδων Τα περισσότερα διαθέσιμα σπίτια και οικόπεδα βρίσκονται στη Σκόπελο

400 ακίνητα προς πώληση στα νησιά των Βορείων ΣποράδωνΤα περισσότερα διαθέσιμα σπίτια και οικόπεδα βρίσκονται στη Σκόπελο
Δεκάδες πωλητήρια έχουν αναρτηθεί από ισάριθμους ιδιοκτήτες ακινήτων στα νησιά των Βορείων Σποράδων, όπου υπολογίζονται σε 400 και πλέον οι οικίες, τα εξοχικά και τα οικόπεδα που ζητούν αγοραστή.
Οι άλλοτε προνομιούχες νησιωτικές περιοχές, βιώνουν το βάρος της κρίσης, της υψηλής φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα να οδηγούνται, κατ’ ανάγκη, στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, δεκάδες ντόπιοι, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη, το έκδηλο ενδιαφέρον εν δυνάμει ξένων επενδυτών.
Εντυπωσιακό είναι εξάλλου, το γεγονός ότι πολύ μεγάλος αριθμός ακινήτων, υπολογίζονται περίπου σε 300, διατίθενται προς πώληση στη Σκόπελο. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου δεκάδες αλλοδαποί έχουν κλείσει ραντεβού με μεσιτικά γραφεία του νησιού, προκειμένου να αναζητήσουν το ακίνητο που ανταποκρίνεται στην αισθητική και τις οικονομικές προδιαγραφές που θέτουν οι ίδιοι, σύμφωνα πάντα με το βαλάντιό τους, που κυμαίνεται από 100.000 έως 300.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Και με τη δικαστική βούλα χρωστάει η βουλευτής Χίου

Η Μαρία Σταυρινούδη έχει καταδικαστεί για χρέη άνω των 40 χιλ. ευρώ, χωρίς να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Τι καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» η δικηγόρος της εταιρείας που αντιδικεί με τη νέα πολιτικό. 
Το 2003 η νέα βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη, ανέλαβε να κάνει γνωστά στη Χίο τα κομμωτήρια Mods Hair εγκαινιάζοντας ένα ανάλογο κατάστημα στο νησί… με κατάληξη τρία χρόνια μετά τα δικαστήρια να εκδώσουν αμετάκλητη δικαστική απόφαση εις βάρος της, βάσει της οποίας η επιχειρηματίας καταδικάστηκε στην καταβολή ποσού ύψους 42.012,90 ευρώ. 
   
Με τη διαφορά ότι αυτό το ποσό, και παρά το γεγονός ότι η ίδια αργότερα μετείχε στο εγχείρημα των Mastic Spa που αρχικά προχώρησε καλά, δεν εξοφλήθηκε ποτέ.
   
«Κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την κ. Σταυρινούδη όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την καταβολή έστω και μικρού μέρους της οφειλής της, που υφίσταται από το 2006...

Ο πάπας Αλέξης και η πάπισσα Άγκελα

Για πρώτη φορά αριστερός ηγέτης συναντιέται με τον πάπα. Τόσα λάθη σε μια φράση.
Ποιος είναι ο αριστερός; Ο Τσίπρας; Θα το ακούσει ο πασοκοφώτης και θα πάει πάλι στην κυβέρνηση. Ποιος είναι ο ηγέτης; Ο Τσίπρας; Θα σκίσει τα πτυχία του ο Μπαμπινιώτης που δεν έχει βάλει δίπλα στο λήμμα "ηγέτης" το όνομα του Τσίπρα.

Στο πάπα ο Αλέξης, στην πάπισσα ο Αντωνάκης. Για πάρει ο καθείς την ευλογία που ποθεί.

Είναι τόσο ακραία νεοβαρβαρική η πολιτική του Μπενοσαμαρά που ακόμα και η δεξιά πολιτική που προτείνει ο συριζα να μοιάζει με αριστερή. Θα έλεγα κεντροαριστερή αλλά φοβάμαι ότι...

Μόνο τον Καμμένο δεν κρατάνε τα λαμογια. Άμεση αντίδραση για το σκανδαλο του Ερρίκος Ντυνάν. Οι υπόλοιποι;

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στις αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν.
«Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να διερευνηθεί. Να χυθεί άπλετο φως και να μάθει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς έχει γίνει» είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Άραγε οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων θα ασχοληθούν με την...

Φαίη Σκορδά: Με black & white στυλ στο Κολωνάκι...

Live η παρουσίαση του νέου site της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει τη νέα της ιστοσελίδα και το ΑΕΚ1924.gr βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει μέσω φωτογραφιών και βίντεο την παρουσίαση του νέου site της Ένωσης.
Κάντε συχνά Refresh (F5)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕYTIΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ



ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Υπουργό : Δικαιοσύνης

ΘΕΜΑ : «Ορισμός Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βόλο»


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Καταθέτω αναφορά υπέρ του αιτήματος που διατύπωσε η δημοτική αρχή του δήμου Βόλου  δια του υπομνήματος,  που απεστάλη προς τον  Υπουργό  Δικαιοσύνης.

Ο θεσμός του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει βαρύνουσα σημασία  για την έλεγχο και την διευκόλυνση της λειτουργίας των δήμων.  Όπως είναι ήδη γνωστό ο ορισμός Επιτρόπων από το Ελεγκτικό Συνέδριο αποτελεί βασική προτεραιότητα και αποσκοπεί στην διασφάλιση της νομιμότητας των πράξεων των δήμων, στην εγγύηση του δημοσίου συμφέροντος και στην τήρηση της αρχής της διαφάνειας. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει αλλά και συγχρόνως να ευχαριστήσει, κάποιους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας και συνέβαλλαν είτε στην προμήθεια και δωρεά του παρακάτω εξοπλισμού που τους υποδείξαμε, είτε με την οικονομική τους ενίσχυση για τις διάφορες ανάγκες του σχολείου μας.

Σε χρήση παραδίδονται σήμερα στα Κέντρα Υγείας Αργαλαστής, Ζαγοράς, Σκιάθου και Σκοπέλου τα τέσσερα ασθενοφόρα

Σε κίνηση από σήμερα τα τέσσερα ασθενοφόρα από τα Κέντρα ΥγείαςΜετά τη λήψη αδειών κυκλοφορίας, ασφαλιστηρίων συμβολαίων και τον έλεγχο του Μηχανολογικού
Σε χρήση παραδίδονται σήμερα στα Κέντρα Υγείας Αργαλαστής, Ζαγοράς, Σκιάθου και Σκοπέλου τα τέσσερα ασθενοφόρα που προμηθεύτηκε η Μαγνησία από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, με χρηματοδότηση 720.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ.
Μετά τη λήψη αδειών κυκλοφορίας, ασφαλιστηρίων συμβολαίων και τον έλεγχο του Μηχανολογικού τα ασθενοφόρα βγαίνουν στην κυκλοφορία και οι ανάγκες διακομιδής και επείγουσας προσονομειακής φροντίδας των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αναβαθμίζονται.
Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Λάζαρος Μακρής, δήλωσε ότι: «Αμέσως μετά την παραλαβή των ασθενοφόρων κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και έτσι σήμερα είμαστε σε ευχάριστη θέση να τα παραδίδουμε προς χρήση».

Θεσσαλονίκη-Καταγγέλλουν ότι την έθαψαν ζωντανή

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σποράδες Απροσπέλαστοι οι αγροτικοί δρόμοι


Απροσπέλαστοι οι αγροτικοί δρόμοιΕπείγον αίτημα για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος
Πολλά παράπονα διατυπώνονται από αγρότες της Σκοπέλου και της Γλώσσας, οι οποίοι αδυνατούν να προσεγγίσουν τα κτήματά τους, διότι έχουν καταστεί απροσπέλαστοι οι αγροτικοί δρόμοι του νησιού λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε πρόσφατα. Τα βαθιά χαντάκια που έχουν δημιουργηθεί σε όλο το αγροτικό δίκτυο του νησιού, δυσχεραίνουν την πρόσβαση των καλλιεργητών στους ελαιώνες του νησιού και ο προβληματισμός εντείνεται ενόψει της έναρξης της συγκομιδής του ελαιοκάρπου.
Το πρόβλημα είναι εντονότερο στις περιοχές Καλόγηρος, Πύργος, Πούντα, Μαρκ, Κούτρια, Αλμενόπετρα, Τουρκογιάννη, Θηλυκάκια, Ανήλιο, Αγία Τριάδα, Αγία Μαρίνα, Αγιος Ταξιάρχης και πολλές ακόμη.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΆΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΉ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ

Ο «Καπετάν Δημήτρης» είχε υπεράριθμους

Ο «Καπετάν Δημήτρης» είχε υπεράριθμους

Σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Κω διαπιστώθηκε ότι, κατά τον απόπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ» Ν. Κω 77, από λιμένα Καρδάμαινας, επέβαιναν σε αυτό 420 επιβάτες, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας  του πλοίου προβλέπει 380 επιβάτες.

Bασικές Oδηγίες Συγκομιδής Σπόρων


Η συγκομιδή πρέπει να γίνεται από ώριμους καρπούς που συλλέγονται καθ’ όλη την διάρκεια της καρποφορίας του φυτού. Οι πρώτοι χρονικά καρποί συγκεντρώνουν και τους περισσότερους χυμούς αλλά και έχουν τα καλύτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας ( άρωμα, γεύση). Οι σπόροι που συλλέγονται από αυτούς τους καρπούς έχουν  το χαρακτηριστικό πρωιμότητας. Γι’αυτό θα πρέπει να συλλέγονται και οι μεταγενέστεροι καρποί μέχρι το τέλος της καρποφορίας.

Νέος αριθμός στο Λιμεναρχείο


λιμάνι
Άλλαξε ο τηλεφωνικός αριθμός του Λιμεναρχείου Βόλου και πλέον το κέντρο πληροφοριών, θα απαντά στο 24213-53800, αντί του 24210-38888.

BC Olympiakos Piraeus Unicaja Malaga Live


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΟΧΙ ΦΛΟΥΔΑ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ 5,50 ΕΥΡΩ ΕΝΤΑΞΗ?


Μπάσκετ: Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Μπάσκετ: Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, με αφορμή την επιστροφή της στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας επίσημα για τα εισιτήρια διάρκειας και για τους τρόπους που μπορούν οι φίλοι της να τα προμηθευτούν.

"Ξυπνήστε! Το Ισλάμ κυριεύει την... Ορθόδοξη Ελλάδα"

Του Γιώργου Θεοχάρη

Απορώ κι εξίσταμαι! Οι άρχοντες του τόπου, πολιτεία και εκκλησία, τείνουν να γίνουν επικίνδυνα ανεχτικοί...

27 Σεπτεμβρίου: Όλοι-ες στην μεγάλη συναυλία στην Ιερισσό για να σώσουμε έναν τόπο!

Με Λαμία την Κυριακή η ΑΕΚ

Η Ένωση συνεχίζει σε δυνατούς ρυθμούς την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος και την Κυριακή (28/09) θα αντιμετωπίσει την Λαμία εκτός έδρας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ



Προς
Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας
κ. Κ. Αγοραστό
&
Προς Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου
κ. Δ. Νασίκα


Κύριε Περιφερειάρχα &
κύριε Δήμαρχε,

Στις 4 – 9 - 2014 απέστειλα στον αρμόδιο για θέματα οδικής ασφάλειας υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο επιστολή, με την οποία του ζητούσα να εκδώσει υπουργική απόφαση που να απαγορεύει την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων  στην, χαρακτηρισμένη ως εθνική οδό,  ΠΕΟ Βόλου -  Λάρισας,  όπου έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα,  με αποκορύφωμα την απώλεια τριών νέων παιδιών στις 23 – 7 - 2014. Την επιστολή αυτή είχα αποστείλει την ίδια ημέρα και στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοΐδη .

Ξεκίνησε η νέα Προσκοπική χρονιά στην Λέσχη Προσκόπων

Φαρσάλων

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014, 12:29

To Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16:45’ το απόγευμα οι πρόσκοποι ξεκίνησαν  τη νέα τους χρονιά. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιούνται στις Προσκοπικές εστίες στα Φάρσαλα στην οδό Θέτιδος 162Α , κάτω από τον 1ο Παιδικό σταθμό Φαρσάλων.
Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων, μέσω ενός συστήματος αξιών που βασίζεται στην Προσκοπική Υπόσχεση και στο Νόμο, να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην Προσκοπική Κίνηση μπορούν να προσέρχονται στην Προσκοπική λέσχη Φαρσάλων  κατά τις συγκεντρώσεις των τμημάτων κάθε Σάββατο και ώρα 17:00 ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6972723366(Δρόσος Αχιλλέας) και 6934954647(Γκούνη Φωτεινή).

ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΑΝΤΖΑ ΤΟ ''ΣΩΤΗΡΙΑ'' ;

Το ότι τα ράντζα αποτελούν… αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ΕΣΥ δεν είναι νέο. Η προμήθεια όμως καινούριων ράντζων εν έτει 2014 από ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής είναι είδηση που χρήζει διερεύνησης...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 650 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ .....ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑ 12.000.000 ΕΥΡΩ

Νέο Κλήμα Σκοπέλου


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΠΑΟΚ Live Streaming APOLLON-KALAMARIAS-PAOK-FC-SALONIKI


Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Σποράδες Ανέσυραν μπαταρίες και ρόδες από το βυθό της Σκοπέλου

Ανέσυραν μπαταρίες και ρόδες από το βυθό της ΣκοπέλουΠερισσότερα από 50 κιλά άχρηστα αντικείμενα ανέσυραν δύτες του Καταδυτικού Κέντρου
Περισσότερες από έξι μεγάλες σακούλες απορριμμάτων και δεκάδες άχρηστα αντικείμενα, το βάρος των οποίων υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 50 κιλά, είναι ο απολογισμός της περιβαλλοντικής δραστηριότητας που πραγματοποιήθηκε προχθές σε παραλία της Σκοπέλου.
Εξι δύτες, μέλη του Καταδυτικού Κέντρου Σκοπέλου, συμμετείχαν στην ενάλια και επίγεια παρέμβαση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Τραχήλι, μια απομακρυσμένη παραλία στη νότια πλευρά του νησιού, χωρίς οδική πρόσβαση, ανασύροντας από το βυθό ακόμη και θραύσματα μικρής πλαστικής βάρκας, που πιθανόν βυθίστηκε πριν από πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο.
Το χρονικό της παραπάνω εθελοντικής παρέμβασης, επικεντρώνεται αλλά και περιστρέφεται, ταυτόχρονα, γύρω από τη διαπίστωση ότι «η ακτή ήταν σε απελπιστική κατάσταση», σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων συμμετείχαν στο εγχείρημα.

Σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο στην Σκόπελο πωλείται Σούπερ ευκαιρία


Πωλείται προσφορά
ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ - ψητοπωλείο, πλήρως εξοπλισμένο, εν λειτουργία, πολύ καλό τζίρο, σε κεντρικό σημείο της Σκοπέλου, γρήγορη απόσβεση κεφαλαίου, πωλείται λόγω παράλληλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τιμή στείλε email.skopelosnews@gmail,com

Προσάραξε ιστιοφόρο

Προσάραξε ιστιοφόρο στη Μύκονο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για προσάραξη Ι/Φ σκάφους στον κόλπο «ΚΟΡΦΟΥ» Μυκόνου.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στην ανωτέρω περιοχή με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι το Ι/Φ σκάφος«EMMANUEL» σημαίας Γαλλίας είχε προσαράξει σε αμμώδη βυθό.
Το «EMMANUEL» αποκολλήθηκε με τη συνδρομή Τ/Χ σκάφους «ΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ» Τ.Π. 3316-ΣΤ΄.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση και υλικές ζημίες, ενώ το «EMMANUEL» προσέδεσε με ίδιες δυνάμεις στο νέο λιμένα Μυκόνου.

Δέλλας: «Κάθε βαθμός μετράει»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την εικόνα τους στο πρώτο 45λεπτο είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του ότι κάθε βαθμός είναι σημαντικός.
«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα που έκανε ευκαιρίες ήταν η ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Είμαστε σε φάση ομίλων και κάθε βαθμός μετράει», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης στην κάμερα του OTE και συνέχισε:
«Παίζαμε με μία ομάδα της Σούπερλιγκα, πήραμε τον βαθμό και προχωράμε. Σίγουρα, όταν δεν παίζουμε και συντηρούμαστε με φιλικά, δεν μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι. Αλλά προσπαθούσε συνέχεια να είμαστε έτοιμοι».

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ελλάδας

Σε αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
 

Υπέκυψε στο 81ο λεπτό η Νίκη Βόλου

niki
Με γκολ του Ράνου στο 81ο λεπτό σε στιγμή αμυντικής αδράνειας, η Νίκη Βόλου ηττήθηκε 1-0 στην Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου. Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την κατέγραψε το magnesiasports.

ΣΕΙΣΜΟΣ M 2.9 ΣΤΗΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ - Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ


LIVE: ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου

Το Λουτράκι Γλώσσας Σκοπέλου


Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2014: Τα πρόσωπα του χρόνου

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2014: Τα πρόσωπα του χρόνου
Οι φετινές Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα εορταστούν στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014, με θεματική Τα πρόσωπα του χρόνου.


Πώς γεννήθηκε ο κόσμος, ποια ήταν η αρχή του και πώς αυτή προκλήθηκε; Ο άνθρωπος στην αρχή προσπάθησε με μύθους να δώσει μια λογική ή υπερφυσική εξήγηση σε ένα υπαρξιακό, όσο και φυσικό ερώτημα. Έτσι, έδωσε στο Χρόνο πολλά πρόσωπα και καταρχήν μια σειρά από ιστορίες. Ιστορίες για την αρχή και το τέλος του κόσμου, την αιώνια νεότητα, την περιοδικότητα των μεταβολών που αυτός προκαλεί.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ



Προς
Πρόεδρο ΕΚΑΒ
κ. Δ. Παπαγιαννίδη

Κύριε Πρόεδρε,

Κατά την διάρκεια παλαιότερης συνάντησης και συνεργασίας που είχα με τον Υφυπουργό Υγείας, αρμόδιο για θέματα ΕΚΑΒ, κ. Α. Μπέζα  και με εσάς, είχαμε από κοινού επισημάνει την ανάγκη διαμόρφωσης ενός συγκροτημένου σχεδίου αναβάθμισης των δομών υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα νησιά των Β. Σποράδων.
Στο πλαίσιο αυτό,  είχαμε αποφασίσει να ενισχύσουμε την λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Σκιάθο, προχωρώντας στην ίδρυση υποτομέα ΕΚΑΒ. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί, όμως, λόγω του ανασχηματισμού, που έγινε στις 9 – 6-2014.

Ο καλός γιατρός Γιώργος Καρατζαφέρης...

Ακούσαμε με ενδιαφέρον τις απόψεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χαζηνικολάου  και μας ήρθε στο νου – ποιος ξέρει γιατί—ένα άλλος Γιώργος που και αυτός άσκησε την (πολιτική) ιατρική επί επταετία στο σβέρκο μας. Δεν  υποστηρίζουμε πως ο σημερινός Γιώργος Καρατζαφέρης  θέλει να γίνει δικτάτορας. Απλώς, διαπιστώνουμε ότι θέλει να γίνει… γιατρός για να σώσει τη χώρα από τον πολιτικό έμπολα που την απειλεί: το ΣΥΡΙΖΑ!
«Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα. Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η...

Σπύρος Ταλαδιανός - Ο Έρωτας Σε Καίει Σε Παγώνει



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Έκτακτο:Οργανωμένο σύστημα πανίσχυρων καταιγίδων θα ”χτυπήσει” όλη την Ελλάδα!

kataigida

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από την ερχόμενη Παρασκευή και μετά ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, με πανίσχυρες καταιγίδες, χαλάζι, έντονες βροχοπτώσεις αλλά και θυελλώδεις βοριάδες. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη την Ελλάδα.
Αναμένουμε μία τεράστια κακοκαιρία, η οποία αρχικά τη Παρασκευή, θα δώσει σφοδρές καταιγίδες και βροχές, στο Ιόνιο πέλαγος, στη Πελοπόννησο, στην Ήπειρο, στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Ιστορίες του Καραγκιόζη

Η αλήθεια είναι ότι τον Γκίκα (Χαρδούβελη) δεν πρέπει να τον παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά. Πρώτον, διότι έχει παρελθόν - και τι παρελθόν! Δεύτερον, διότι από την αρχή της κρίσης έχει πει και προφητέψει πολλά και διάφορα, που καλύτερα να τα ξεχάσουμε κι εμείς κι αυτός. Και τρίτον, διότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ίδιου ανθρώπου ο οποίος εμπιστεύεται τον Μπαλτάκο, τον Χρύσανθο, τον Σταμάτη, τον Άδωνι. Και τον Στουρνάρα επίσης.

Εντούτοις δεν είναι σωστό να τον παίρνουμε και στην πλάκα. Διότι, όσο κι αν ο ίδιος έχει κάνει την τύχη του, η δική μας έρμη τύχη εξαρτάται εν πολλοίς από τα χούγια του. Στο πασαλίκι των Μνημονίων, μπορεί πασάς να είναι ο Σαμαράς και βεζίρης ο Βενιζέλος, αλλά Βεληγκέκας είναι ο Γκίκας. Βεληγκίκας κατά κάποιο τρόπο. Όπου σπαθί εκεί και πίστη. Κόβει μισθούς, καρατομεί φορολογούμενους, εκτελεί...

Κοροϊδία για τον κατώτατο μισθό

Ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, από τη μια και στον ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις που αυτοπροσδιορίζονται σαν «αντιμνημονιακές», από την άλλη, για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί ουσιαστικές αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, είναι κοροϊδία για τους εργαζόμενους.
Με αφορμή τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δήλωσε προχτές για το ενδεχόμενο επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ: «Γιατί κι αυτός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος, το σοκ που προκάλεσε στην αγορά και το είδατε, της παραγωγικής, αλλά και καταναλωτικής καθίζησης, με την υποχώρηση του κατώτερου μισθού με νόμο, ενδεχομένως και με νόμο να προκαλέσει άλλο σοκ που δεν ξέρω αν η αγορά εργασίας μπορεί να το αντέχει».
Powered By Blogger