Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θέλουν από την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων. Τιμολόγια αγοράς μηχανολογικού εξοπλισμού συνοδευόμενα από κατάσταση την οποία θα αναγράφεται ο χρόνος απόσβεσης, η κατάσταση του μηχανήματος καθώς και αν πρόκειται για μερική ή ολική καταστροφή.....αφήστε ρε τα κόλπα και πέστε μας την αλήθεια ότι θα πάρουμε @@@@@ βοήθεια


Επιστολή προς το δήμο Σκοπέλου με την οποία ζητά τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών των πληγεισών επιχειρήσεων από τις πλημμύρες της 23ης Σεπτεμβρίου, ώστε να αποζημιωθούν, απέστειλε η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Πιο συγκεκριμένα μέσω της επιστολής ζητείται, ο δήμος Σκοπέλου να ενημερώσει όλους τους επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις επλήγησαν, να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποζημίωσης και να τα καταθέσουν στο δήμο. Ακολούθως τα δικαιολογητικά αφού πρώτα ελεγχθούν και αξιολογηθούν θα προωθηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στα αρμόδια υπουργεία ώστε να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής: Τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση ή μισθωτήριο συμβόλαιο. Φορολογικές δηλώσεις της επιχείρησης, δηλώσεις ΦΠΑ, απογραφή προηγούμενου έτους.
Τιμολόγια αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και σε περίπτωση μη ύπαρξης να αναζητούνται από τους προμηθευτές. Τιμολόγια αγοράς μηχανολογικού εξοπλισμού συνοδευόμενα από κατάσταση την οποία θα αναγράφεται ο χρόνος απόσβεσης, η κατάσταση του μηχανήματος καθώς και αν πρόκειται για μερική ή ολική καταστροφή. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάλυψης της ζημιάς και σε περίπτωση μη ύπαρξης, μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη ασφάλισης της επιχείρησης.
Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 κάθε επιχείρησης, όπου θα αναγράφεται η συνολική ζημιά της με βάση τα ανωτέρω τιμολόγια ανά κατηγορία (ιδιοκτήτες κατά πλήρη κυριότητα κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, εμπορεύματα και φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης τα οποία είναι ολοσχερώς κατεστραμμένα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger