Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Χάσαμε από τον Σαρακηνό 1-0

Δυσκολεύτηκε ο Σαρακηνός κόντρα στη μαχητική Σκόπελο
Ο Σαρακηνός φιλοξενούσε την τελευταία στη βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΘ Σκόπελο, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε νωρίς, τα… «χρειάστηκε», μέχρι την λήξη του αγώνα, που βρήκε τους γηπεδούχους να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και τους φιλοξενούμενους να πιστεύουν πως, βάσει εμφάνισης, θα μπορούσαν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό ή βαθμούς.


Το σκορ άνοιξε ο Χρυσικός στο 28’, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Σκοπέλου και την πρόσκρουσή της μπάλας στο δοκάρι και από τη μικρή περιοχή την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Με τη συμπλήρωσης 31 λεπτών παιχνιδιού έγινε μία άκρως εντυπωσιακή φάση, όταν ο Χρυσικός μετά τη σέντρα του Δημητριάδη έπιασε ένα φοβερό βολ πλανέ, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα πήρε ύψος κι όταν έσκασε στο έδαφος πήρε πολλά φάλτσα και έσκασε μπροστά στη ανυπεράσπιστη εστία, αλλά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη, όμως, η Σκόπελος «ανέβηκε», ζητώντας με αξιώσεις, κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Το παιχνίδι «άνοιξε» και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για τέρμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε η μεγάλη στιγμή για τους νησιώτες, όταν η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Σαρακηνού, οι αμυντικοί του δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά, με τον Αλεξίου να ετοιμάζεται να σουτάρει από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, αλλά τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να του παίρνουν την μπουκιά από το στόμα, πριν εκτελέσει.
Τελικό σκορ 1-0, με τον Σαρακηνό να κάνει το «τρία στα τρία» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πρωτεσίλαο, φτάνοντας τους εννιά βαθμούς. Χωρίς πόντο συνεχίζει η «ανεβασμένη», παρ’ όλα αυτά, Σκόπελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger