Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Πρωτεσίλαος, 3-1 την Σκόπελο στον Πτελεό

Δύο τέρματα πέτυχε ο κορυφαίος των νικητών, Αραπίτσας, φτάνοντας τα τρία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ, στις πρώτες δύο αγωνιστικές Δύο τέρματα πέτυχε ο κορυφαίος των νικητών, Αραπίτσας, φτάνοντας τα τρία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ, στις πρώτες δύο αγωνιστικές
Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις, ο Πρωτεσίλαος, με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση της Σκοπέλου, με σκορ 3-1 και «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν, μόλις στο 2’, με όμορφο γυριστό σουτ του Αραπίτσα, εντός περιοχής. Στη συνέχεια, ο Πρωτεσίλαος πίεσε αρκετά και για το 2-0, με τους ποδοσφαιριστές της Σκοπέλου να διαχειρίζονται σωστά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις, μπροστά στα καρέ τους.

Από το 30’ και μετά, μάλιστα, οι νησιώτες προσπάθησαν να διατηρήσουν κάπως την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν, σε μία από τις πρώτες τους επισκέψεις στην περιοχή του Πρωτεσίλαου, να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα, ήταν το 32ο λεπτό, όταν η Σκόπελος αναπτύχθηκε από τα πλάγια, με μία σέντρα εντός περιοχής να φέρνει σύγχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Πτελεού, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ταφίλης, που δε δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 1-1. Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι και την ολοκλήρωση των πρώτων 45’.
Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να είχε αλλάξει, αν στο 43’ ο διαιτητής της συνάντησης «έδειχνε την άσπρη βούλα», σε ανατροπή του Ασημάκη, εντός περιοχής, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Χρήστος Καπιλιώνης, νέος προπονητής του Α.Ο. Σκοπέλου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρικλέν στο 55ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα, ο Πρωτεσίλαος «κλείδωσε» τη νίκη του, με τέρμα του Αραπίτσα και πάλι, το οποίο προήλθε από σουτ εκτός περιοχής.
Στη συνέχεια, η ομάδα του Πτελεού πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, που θα μπορούσαν να δώσουν «διαστάσεις θριάμβου» στη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα, με τους Σιαμουρδάνη και Αραπίτσα, τα οποία, όμως, ακυρώθηκαν αδίκως, σύμφωνα με τους ανθρώπους των γηπεδούχων. Στην πρώτη περίπτωση, υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Σκοπέλου, ενώ στη δεύτερη ο επιτιθέμενος, σύμφωνα με τον επόπτη, ήταν εκτεθειμένος και καταλογίστηκε οφσάιντ.
Τελικό αποτέλεσμα 3-1 υπέρ του Πρωτεσίλαου, ενώ για ένα ακόμη ματς αποδόθηκε φόρος τιμής, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στον Μιχάλη Σιαμανίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger