Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!



Για ακόμα μια φορά ο εργασιακός ρατσισμός ορισμένων παντελώς ΑΝΙΚΑΝΩΝ και εργολαβολάγνων στελεχών της Επιχείρησης χτύπησε… Αυτή τη φορά όμως ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι παρδαλού χρώματος, γι αυτό και κανείς δεν «αντέδρασε» (!!!!;;;;) στο νέο (εσωτερικό αυτή τη φορά) στυγνά ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ χαράτσι που συγκεκριμένοι «χρυσοκάνθαροι» της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ επιβάλλουν στο Προσωπικό της Επιχείρησης.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως η μισθοδοσία του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ έχει ξεπεράσει το όριο που επιβάλει ο κατάπτυστος μνημονιακός νόμος 4024, τον οποίο τα «ευυπόληπτα στελέχη» ουδέποτε προσπάθησαν να εξηγήσουν στις κυβερνήσεις που τα διορίζουν, ότι αποτελεί την ταφόπλακα του Ομίλου ΔΕΗ.
Για το ΜΟΝΟ που τους νοιάζει είναι να πιέζουν και να καταφέρνουν να περνούν νύχτα φωτογραφικές ειδικές διατάξεις για δημιουργία Γενικής Διεύθυνσης, ώστε να εξυπηρετήσουν την κενοδοξία του ΕΝΟΣ…
Για το ΜΟΝΟ που τους νοιάζει είναι να νοικιάζουν κτίρια «φίλιων» προς αυτούς πολιτικών συμφερόντων…
Για το ΜΟΝΟ που τους νοιάζει είναι να ανεβάζουν τεχνητά την μισθοδοσία, ώστε να βάζουν από την πίσω πόρτα τον εργολάβο!!!
Απ’ ότι φαίνεται τα συγκεκριμένα «στελέχη» δεν τα ακουμπάει η διάλυση της επιχείρησης που τους προσφέρει τόσα χρυσά προνόμια για τις εδώ και χρόνια αγνοούμενες «υπηρεσίες» τους.
Απ’ ότι φαίνεται τους «βολεύει» ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται ηθικά και επαγγελματικά το μόνιμο προσωπικό της Επιχείρησης και να αντικαθίσταται από τους εργολάβους.
Απ’ ότι φαίνεται ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ κανενός τ’ αυτί για την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της ενοικίασης από τον ΔΕΔΔΗΕ σχεδόν μιας ντουζίνας κτιρίων για την στέγαση των διοικητικών υπηρεσιών του!!! Μια αθλιότητα που επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του ΔΕΔΔΗΕ με τα κόστη επισκευής και συντήρησης αυτών των κτιρίων, καθώς και με τα έξοδα φύλαξης και καθαρισμού τους. Ας κάνουν πρόταση στον Δήμο Αθηναίων να μετονομαστεί η Λεωφόρος Συγγρού σε Λεωφόρο ΔΕΔΔΗΕ!!! Προφανώς αυτά τα κόστη δεν περιλαμβάνονται στα ανελαστικά – βάσει του ν. 4024 – έξοδα μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού της Επιχείρησης. Είναι εργολαβικά κόστη, θεωρούνται «ιδιωτικός τομέας» και ως εκ τούτου είναι ΚΑΛΑ για τα στελέχη και για τους κομματικούς πάτρωνες τους!!! Αυτά δεν τα «ακουμπάμε», γιατί άραγε;!
Απ’ ότι φαίνεται ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ κανενός τ’ αυτί για το γεγονός ότι ξαφνικά ο ΔΕΔΔΗΕ γέμισε Τομεάρχες και Υποτομεάρχες χωρίς αντικείμενο και υφισταμένους, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί μοιραία το μισθολογικό κόστος.
Αντιθέτως οι άθλιοι ΜΠΑΤΛΕΡ των κομμάτων που τους διόρισαν, ως «νέοι Σόιμπλε» αποφάσισαν την ΑΘΛΙΑ περικοπή έως και 50% του μεταβλητού μισθολογικού κόστους της Επιχείρησης!!!
Οι ηρωικοί υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ όλων ανεξαιρέτως των ειδικοτήτων, θα πληρώσουν το μάρμαρο, των εργολαβιών, των αναθέσεων, των ενοικιάσεων, των ανακαινίσεων και των υπολοίπων ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ που επιβαρύνουν το προϋπολογισμό του. Κι επειδή κάποιοι «χαρτογιακάδες» με στόμφο και αλαζονεία ζητούν από τους απλούς υπαλλήλους στοιχεία…, θα τους πληροφορήσουμε – αν δεν το ξέρουν – πως η ΑΠΟΦΑΣΗ τους για περικοπή έως και 50% στο μεταβλητό κόστος μισθοδοσίας, κυριολεκτικά διαλύει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΔΕΔΔΗΕ στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και θέτει σε πολλαπλούς κινδύνους τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό.
Και όλ’ αυτά για την εξοικονόμηση του τεραστίου ποσού των 7.000 ευρώ!!! Δηλαδή όσο στοιχίζει μια 24ωρη εργολαβία!!! Αφήνουν αφύλακτες νευραλγικές εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ για να εξοικονομήσουν το ποσό μιας 24ωρης εργολαβίας φύλαξης, την στιγμή που είναι έτοιμοι να φορτώσουν τον προϋπολογισμό του ΔΕΔΔΗΕ, με επιπλέον ενοίκια, επιπλέον ανακαινίσεις, επιπλέον εργολαβίες… Αυτά ο πρόεδρος του Ομίλου τα γνωρίζει; Βλέπετε όλοι αυτοί οι «φωστήρες» των οικονομικών, καταφέρνουν να ξεχειλώνουν τον προϋπολογισμό, κατά το δοκούν, δηλαδή όπως και όποτε τους υποδείξουν τα κομματικά αφεντικά τους, την στιγμή που το μισθολογικό κόστος παραμένει ανελαστικό και διαρκώς μειούμενο προς τα κάτω…
Κύριε Πρόεδρε και Διευθύνοντα Σύμβουλε του ΔΕΔΔΗΕ. Είναι η μεγάλη σας ευκαιρία για να βγείτε από το κάδρο των ευθυνών της συγκεκριμένης ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ. Πάρτε πίσω με προσωπική σας απόφαση το κατάπτυστο μέτρο της περικοπής στο μεταβλητό κόστος μισθοδοσίας, πράξη που δεν τόλμησαν ούτε οι φανατικότεροι λακέδες των μνημονιακών πολιτικών, όπως άλλωστε βροντοφώναζαν και κατηγορούσαν οι τωρινοί πολιτικοί προϊστάμενοι σας. Μιλήστε με τους εργαζόμενους για να βρεθεί βιώσιμη και δίκαιη λύση. Οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται καλύτερα απ’ όλους τα «σημεία των καιρών». Αυτό που δεν ανέχονται είναι η ΑΔΙΚΙΑ και η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕ τους εμπνευστές του συγκεκριμένου ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ οριζόντιου μέτρου, αλλά και εκείνους/ες που οδήγησαν τον ΔΕΔΔΗΕ σ’ αυτή την τραγική κατάσταση. Σε όλες τις σοβαρές επιχειρήσεις του κόσμου, όταν τα οικονομικά αποτελέσματα δεν πάνε καλά, κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη. Και ο ΔΕΔΔΗΕ είναι σοβαρή επιχείρηση. Οι υπεύθυνοι για την κατρακύλα θα πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν για την τραγική αμέλεια τους και όχι να κουνάνε αλαζονικά το δάχτυλο στους υφιστάμενους τους.
Κυρίες και κύριοι ο ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη κατάρρευση. Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις περιστάσεις, τουλάχιστον οφείλετε να επιδείξετε γενναιότητα και ΕΥΘΥΞΙΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!! Απαλλάξτε την Επιχείρηση από την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ σας. Οι υπεύθυνοι για την κατρακύλα του ΔΕΔΔΗΕ είναι εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα και όχι τα γνωστά υποζύγια που θα κληθούν για ακόμα μια φορά να πληρώσουν τον λογαριασμό… Δηλαδή οι απλοί ηρωικοί υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, όλων των ειδικοτήτων… Και να γνωρίζετε πολύ καλά ότι θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε σε βάρος του προσωπικού και των εγκαταστάσεων της Επιχείρησης, λόγω της πλημμελούς φύλαξης της, που ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ προκαλέσατε!!!
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ                                                ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger