Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Δωρεάν οδοντιατρική εξέταση στη Σκόπελο


Οι ομάδες που εξέτασαν τους μαθητές στη Σκόπελο
Η «Spyrou Hotels» υποστηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία 
Δωρεάν οδοντιατρική εξέταση προσέφεραν σε περίπου 1000 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Βορείων Σποράδων η κινητή οδοντιατρική μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» μαζί με μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Η «Spyrou Hotels» υποστήριξε ενεργά την παραπάνω πρωτοβουλία, προφέροντας δωρεάν διαμονή στις ομάδες, που εξέτασαν τους μαθητές στην Χώρα της Σκοπέλου, στο Νέο Κλήμα και στη Γλώσσα.

«Πέραν της Εταιρικής Ευθύνης, η υποστήριξη τέτοιων σπουδαίων πράξεων αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της εταιρίας μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia. Ο ίδιος προσέθεσε ότι : «Ως υποστηρικτές Του Χαμόγελου του Παιδιού, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να βλέπουμε πράξεις και πρωτοβουλίες σαν αυτήν, που έχουν άμεσο όφελος και επίδραση στα παιδιά μας».
Μέσω της εν λόγω πρωτοβουλίας αναμένεται να συλλεχθούν στατιστικά στοιχεία για το επίπεδο της στοματικής υγιεινής, να δοθούν οδηγίες για τη σωστό βούρτσισμα των δοντιών και να διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια στους γονείς.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger