Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ανακοίνωση από την pizza mama mia ότι απο την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ανοιχτά και διανομή σπίτι δωρεάν από της 6 το απόγευμα έως της 12 το βράδυ




Τι σημαίνει Mega Pizza Al Metro
Άλλο Πίτσα και άλλο Mega Pizza Al Metro
Ας κάνουμε μια συγκριση ανάμεσα με μια τυπική πίτσα (διαμέτρου 28 εκατοστών) και σε μια Mega Pizza Al Metro. Επίσης, εδώ πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί κυκλοφορούν και ακόμα μικρότερες συσκευασίες (27 x 27) χωρίς ανάλογη διαφοροποίηση στην τιμή τους...
Οι συνηθισμένες, στρογγυλές πίτσες, λόγω σχήματος, δεν γεμίζουν όλο το κουτί και περιέχουν λιγότερη ποσότητα πίτσας ενώ η Mega με το τετράγωνο σχήμα της γεμίζει το ίδιο κουτί από άκρη σε άκρη. Αυτό σημαίνει ότι με τα ίδια χρήματα αγοράζετε περισσότερη πίτσα!
Το μέγεθος τελικά μετράει!
Η Mega Pizza Al Metro καλύπτει κάθε απαίτησή σας: είτε πεινάτε πάρα πολύ, είτε λίγο κανένα πρόβλημα! Σε εμάς τα κομμάτια της πίτσας είναι με το μέτρο (10 x 30), που σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε από 10 εκατοστά ή ακόμα και 10 μέτρα πίτσα αν έχετε τόση όρεξη!
Οι συσκευασίες μας είναι: 10 x 30 (Ατομική), 20 x 30 (Κανονική), 30 x 30 (Μεγάλη), 45 x 30 (Γίγας), και καλύπτουν κάθε γούστο.
Και επειδή περί ορέξεως ουδείς λόγος...
...στη Mega Pizza Al Metro φροντίσαμε και γι' αυτό. Πολλές φορές εσείς ή η παρέα σας έχετε διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις και στο τέλος είτε «συμβιβάζεστε» εσείς με τις δικές τους (και το ανάποδο), είτε παραγγέλνετε περισσότερες πίτσες για να ικανοποιηθούν όλοι. Σε εμάς μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές γεύσεις πίτσας στην ίδια συσκευασία. Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε περισσότερες γεύσεις αλλά και να ικανοποιήσετε όλα τα γούστα.
Τέλος σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις μας σε σαλάτες, ζυμαρικά και πιάτα, σε ποιότητα που θα βρείτε μόνο στα καλύτερα εστιατόρια, αλλά σε τιμές "delivery".
Εμπιστευτείτε την πρωτοτυπία της Mega Pizza Al Metro και θα φύγετε... μέτρα μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger