Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίζονται οι περιοδείες στο πλαίσιο της «συμφωνίας αλήθειας» Σε κλιμάκιο σήμερα και αύριο ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος

 
Κοινωνικές δομές της Ανατολικής Αττικής επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της «συμφωνίας αλήθειας». Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Μαρία Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ. και η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλλων, Βάσω Κόλλια.
Το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Κέντρο Ημέρας «Ανοιχτή Αγκαλιά», που περιθάλπει και εκπαιδεύει παιδιά με χρόνιες παθήσεις, τόσο στις εγκαταστάσεις του όσο και σε όλες τις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων της χώρας. Πρόκειται για μία σημαντική δομή, με σπουδαίο έργο στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής παιδιατρικής, το οποίο βασίζεται στον εθελοντισμό, με πρωτοπόρο την πρόεδρο του ιδρύματος κ. Γιολάντα Βλάχου. Η «Ανοιχτή Αγκαλιά», εδώ και 22 χρόνια, μαζί με εθελοντές, εργαζόμενους και χορηγούς στηρίζει όσα παιδιά έχουν πραγματική ανάγκη.

 
 
(ΦΩΤΟ): Από την επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας «Ανοιχτή Αγκαλιά»
 
 
Σε ειδικές μονάδες της Αστυνομίας
Ειδικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας θα επισκεφθούν αύριο (Τρίτη 8/11) ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης και ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του Τομέα Δημόσιας Τάξης θα επισκεφθούν τη Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΥΑΤ-ΥΜΕΤ) και τη Δ/νση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger