Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η Χρυσοβελώνη ένα βήμα πριν την έξοδο από τους ΑΝΕΛ- «Φεύγω μου φέρθηκαν αισχρά»

imagehandler
Την οργισμένη αντίδραση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη φιλοξενεί σήμερα το Βήμα, η οποία ενημερώθηκε για την καρατόμησή της από το Υπουργείο Υποδομών μέσω της τηλεόρασης.
«Φεύγω από τους ΑΝΕΛ μου φέρθηκαν αισχρά» αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη αντίδρασή της στο Υπουργείο οταν παρακολουθούσε την Ολγα Γεροβασίλη να ανακοινώνει τον ανασχηματισμό. Περισσότερο την εξόργισε το γεγονός ότι πληροφορήθηκε την απόλυσή της μέσω της τηλεόρασης και κανείς δεν είχε την ευαισθησία να την ειδοποιήσει. «Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι να περάσει προειδοποίησε».

Η Μ.Χρυσοβελώνη που έμεινε έξω από το  νέο κυβερνητικό σχήμα στη δήλωση που έκανε για την αποχώρησή της ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, ευχαρίστησε τον προϊστάμενό της υπουργό Χρ.Σπίρτζη και τον Γεν.Γραμματέα του υπουργείου Γ.Δέδε και κατέληξε ότι παραμένει ενεργό και δραστήριο μέλος της πολιτικής ζωής, έτσι γενικά. Όσο και αν ψάξαμε, την οποιαδήποτε αναφορά στον αρχηγό της Π.Καμμένο και στο κόμμα της ΑΝΕΛ που την είχαν προτείνει για υφυπουργό, δεν είδαμε. Σε αντίθεση με τις ευχαριστίες της στον Καμμένο  όταν ορίστηκε υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger