Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα έντονα καιρικά θα επηρεάσουν το Σάββατο, (12/11) τα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο | 
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα Δυτικά, οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/11/2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, κι οι θυελλώδεις άνεμοι που πιθανώς πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.
Τα έντονα καιρικά θα επηρεάσουν το Σάββατο, (12/11) τα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς τη Θεσσαλία. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα πλήξουν σταδιακά τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger