Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

«Ο Θ. Πλεύρης έφυγε από μας σε άριστη κατάσταση»

Δεν συνδέεται με την προ 22 ημερών νοσηλεία του Θάνου Πλεύρη στο νοσοκομείο «Μediterraneo» το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα.

«Ο Θ. Πλεύρης έφυγε από μας σε άριστη κατάσταση»
Αυτό ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, χθες από τους υπεύθυνους του ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος όπου ο 39χρονος δικηγόρος και πολιτικός είχε υποβληθεί πριν από τέσσερις εβδομάδες σε μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο κ. Πλεύρης είχε νοσηλευτεί για λίγες ώρες και στη συνέχεια εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση. Φέρεται, μάλιστα, να διατύπωσε και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των υπηρεσιών που του παρασχέθηκαν.

«Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του, στη συνέχεια, δεν πραγματοποιήθηκε στο Μediterraneo Hospital» σημειώνουν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, τονίζοντας πως για την άσχημη εξέλιξή της ενημερώθηκαν αιφνιδιαστικά από τα δημοσιεύματα: «Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη».
Αισιόδοξα στοιχεία
Ο Θάνος Πλεύρης νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα σήμερα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά υπάρχουν δύο αισιόδοξα στοιχεία: Το πρώτο είναι πως δεν σημειώνεται επιδείνωση και το δεύτερο ότι καταγράφεται θετική αντίδραση στο χορηγούμενο σχήμα αντιβιοτικών. Ο ασθενής εισήχθη το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Ιατρικό Κέντρο με εικόνα σήψης, η οποία είναι γνωστή και ως σηψαιμία. Υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό και μεταφέρθηκε στην εντατική.
Δ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger