Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά το πρωτάθλημα! Στον Τριτσώνη τα “κλειδιά” της ΚΕΔ

Ξεκινά το πρωτάθλημα! Στον Τριτσώνη τα “κλειδιά” της ΚΕΔ

Ο Σταύρος Τριτσώνης είναι ο νέος αρχιδιαιτητής μετά την ομόφωνη απόφαση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να τον πλαισιώνει! Σέντρα από τις 22/11 στο πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν και η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ -με τη σύμφωνη γνώμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη- ανέθεσε στον Σταύρο Τριτσώνη να ηγηθεί της νέας ΚΕΔ.
Στην προσπάθεια που θα γίνει, στο πλάι του Τριτσώνη θα βρεθεί ο Μιχάλης Κουκουλάκης, που θα είναι το δεύτερο μέλος της νέας ΚΕΔ. Όσο για το τρίτο μέλος, προς το παρόν υπάρχουν διαφωνίες και αυτός είναι ο λόγος που οι ανακοινώσεις για τη σύνθεση της επιτροπής πάνε πιθανότατα για την Παρασκευή.
Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι (από τις 22/11), με την κανονική διεξαγωγή αγωνιστικής το επόμενο Σαββατοκύριακο. Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει κανονικά το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.
Να τονίσουμε πως οι ομάδες θα πάνε ξανά στη σέντρα με τη διεξαγωγή, όχι της 11ης αγωνιστικής (όπου ήταν προγραμματισμένο ανάμεσα σε άλλα και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ), αλλά της 12ης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
“Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.
Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ.
Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .
Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.
Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.
Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.
Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ.Μπίκα.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.
Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger