Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Έκλεψαν καρύδια

Πεντακόσια κιλά καρύδια έχασε 36χρονη αγρότισσα από χωριό του Τυρνάβου, καθώς έπεσε θύμα επιτήδειων, αφού παρά τις υποσχέσεις του υποτιθέμενου εμπόρου, στον τραπεζικό της λογαριασμό ουδέποτε κατατέθηκαν χρήματα.
Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου άγνωστος άνδρας ενδιαφέρθηκε να αγοράσει 500 κιλά καρύδια, για αυτό επικοινώνησε με την 36χρονη αγρότισσα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο υποτιθέμενος έμπορος, διαβεβαίωσε την 36χρονη ότι κατέθεσε 850 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό και μάλιστα για να την πείσει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της απέστειλε το έντυπο της εκτέλεσης της τραπεζικής συναλλαγής.

Έντυπο που δεν αντιστοιχούσε σε αληθινή συναλλαγή, όπως αποδείχθηκε βεβαίως εκ των υστέρων. Η 36χρονη ωστόσο, στο πλαίσιο της προηγηθείσης συμφωνίας, παρέδωσε το εμπόρευμα σε επίσης άγνωστό της άνδρα σε περιοχή της Αττικής. Για να διαπιστώσει στη συνέχεια πως στον τραπεζικό της λογαριασμό δεν είχε καταγραφεί καμία συναλλαγή, καταγγέλλοντας έτσι το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ., με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου να ερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger