Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δεν κέρδισαν… δεν έΧασαν! ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΑΙΑΣ 1-1

Σ ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, τελικά Σκόπελος και Αίας ήρθαν ισόπαλοι στο νησί με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι, που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες. Τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο β΄ μέρος της αναμέτρησης, αν και...
θα μπορούσαν οι δυο ομάδες να πετύχουν κάποιο τέρμα και νωρίτερα. Στο 48΄ο Αίας προηγήθηκε με αντεπίθεση, σέντρα του Κωστούλα στην καρδιά της άμυνας και κεφαλιά του Κατσαβριά.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 65' με σουτ του Παναγιώτου κι από εκεί και πέρα σταδιακά η απόδοσή τους άρχισε να πέφτει κι ο Αίας να δείχνει πιο επικίνδυνος, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ωστόσο και πάλι οι σκοπελίτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 70' με τον Χρυσοφό, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ κι αυτό έφερε ως αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο φινάλε της αναμέτρησης, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χρυσάνθης.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Μαρσέλο, Ασημάκης, Καραθανάσης, Χονδρός, Χρυσάνθης, Τριανταφύλλου (60' Ταφίλης), Σκιαθίτης (68' Χρυσοφός), Χισάι, Δαλακιάρης, Παναγιώτου.
ΑΙΑΣ: Γελές, Καλοδήμος, Κραβαρίτης (55' Γαρυφάλλου), Παπανικολόπουλος, Γρούνας, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger