Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Προσλήψεις στον Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήµου Σκοπέλου, που εδρεύει στη Σκόπελο Ν. Μαγνησίας και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

  • ∆Ε Οδηγών Απορριµµατοφόρων [Γ΄ (C) Κατηγορίας – χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου]
  • ∆Ε Ηλεκτρολόγων
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Σκοπέλου, Τ.Κ. 37003, Σκόπελος Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου ∆υναµικού και ∆ιοικητικής Μέριµνας, υπόψη κας Βασιλικής Γκίκα και κου Γεώργιου Γούλα (τηλ. επικοινωνίας:2424350131 – 103).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στον χώρο των ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Σκοπέλου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger