Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Μπέος
Adtech Ad
Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της. Τι αναφέρει ο ίδιος σε γραπτή του δήλωση.

AdTech Ad
Συνελήφθη ο σε αργία δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος και οδηγείται στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του υπεβλήθη μήνυση από δημοσιογράφο του Βόλου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της, πράξη που τελέστηκε από τον Αχιλλέα Μπέο μέσω τοπικού τηλεοπτικού σταθμού που εκφράστηκε με δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος της.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ

"Μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.
Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα".

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Σύμφωνα με το "magnesianews.gr", ο Αχιλλέας Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί ύστερα από μήνυση που κατέθεσε χθες (14/12) το βράδυ σε βάρος του η δημοσιογράφος, Κατερίνα Τασσοπούλου, για δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον της.
Χθες (14/12) το μεσημέρι, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στην TRT, ο Αχιλλέας Μπέος έβρισε τη δημοσιογράφο, με διάφορους χαρακτηρισμούς, και η οποία στις 8 το βράδυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για εξύβριση και δυσφήμιση. Έκτοτε, ο Αχ. Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger