Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η Αλόννησος πρωταγωνιστεί σε ολλανδικό περιοδικό

Εντυπωσιακή φωτογραφία από τη Χώρα της Αλοννήσου επέλεξαν οι εκδότες του ολλανδικού περιοδικού ‘‘KALA’’ για να κοσμήσουν το εξώφυλλο του, πέρα από το ολοσέλιδο άρθρο για το νησί στις σελίδες του περιοδικού στα πλαίσια του αφιερώματος στις Σποράδες. Πρόκειται για την έντυπη επετειακή έκδοση της ολλανδικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Griekenland.net, η οποία εκδίδεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Η εν λόγω ιστοσελίδα αποτελεί κορυφαίο  website της Ολλανδίας, το οποίο προωθεί αποκλειστικά ελληνικούς
ταξιδιωτικούς προορισμούς και αριθμεί περισσότερους από 700.000 χρήστες ετησίως.
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του Griekenland.net, Bas Wanrooij,  και ο συνεργάτης του, Martin de Jong, είχαν φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στην Αλόννησο. Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, η οποία ήταν υπεύθυνη για την οργάνωση της φιλοξενίας και της ξενάγησης τους στην Αλόννησο, οι δύο δημοσιογράφοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί, αφού ενθουσιάστηκαν τόσο με τη φυσική του ομορφιά, όσο και την τοπική κουζίνα αλλά και τη γενικότερη φιλοξενία. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media δέχθηκαν χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, ενώ σύμφωνα με δήλωση του κ. Wanrooij, η φωτογραφία, η οποία επιλέχθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, ήταν αυτή που απέσπασε τα περισσότερα likes στη σελίδα του Griekenland.net στο Facebook.
Το περιοδικό ‘‘KALA’’ θα εκδοθεί σε 6000 αντίτυπα και θα διανεμηθεί στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ολλανδίας, την Vakantiebeurs, στην Ουτρέχτη, καθώς και στην Beurs Voor Bijzondere Reizen στην Μπρέντα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger