Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Παραιτήθηκε από Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ ο Β. Σπανάκης! Το στέλεχος της ΝΔ απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου για τη νέα διοίκηση της ΑΔΕΔΥ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας με έτερο γαλάζιο στέλεχος να επιχειρεί να ψηφίσει αντ' αυτού. Ομως η λαθροχειρία έγινε αντιληπτή με αποτέλεσμα τη σύλληψη του κ. Σπανάκη.

ΝΔ:Παραιτήθηκε από Γραμματέας Οργανωτικού ο Β.Σπανάκης –Εμπλέκεται σε πλαστοπροσωπία!
Θέμα από το πουθενά ξέσπασε στη ΝΔ, καθώς ο Βασίλης Σπανάκης, γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος ενεπλάκη σε υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και αναγκάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε άμεση παραίτηση.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.
Τότε άλλο γαλάζιο στέλεχος, ο Απόστολος Παπαντώνης, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε, με τα στοιχεία του κ. Σπανάκη, να ψηφίσει αντ' αυτού.

Όμως ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία, με αποτέλεσμα ο κ. Παπαντώνης να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ, «τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger