Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Αυτήν την εβδομάδα δε θα λείψουν μερικές αγωνίες, αγαπητέ Κριέ, αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι καλά για το ζώδιό σου. Οι δυνατότητες που θα έχεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να εδραιωθείς σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά σου, θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα κουραστείς, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι όσο πιο οργανωμένος μπορείς. Πρόσεξε στις 14 του μήνα, που η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σου φέρει πρόσκαιρη κρίση ή αιφνίδια ερωτική απογοήτευση. Γρήγορα όμως το κλίμα θα διορθωθεί. Απόφυγε υποσχέσεις και τις προσπάθειες να κατακτήσεις έναν ανέφικτο στόχο, γιατί άδικα θα παιδευτείς. Το Σαββατοκύριακο δείξε κατανόηση στα προβλήματα ενός δικού σου ανθρώπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Κριέ, αυτή την εβδομάδα ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στο σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και εσύ και εκείνος. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή χειμερινή εξόρμηση και ρίξε το λίγο έξω, όσο βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, δείξε την τρυφερότητά σου και να είσαι σίγουρος πως η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

Ταύρος
Έχεις πολλά να κάνεις αυτήν την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, και πρέπει να οργανωθείς κατάλληλα για να τα προλάβεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά την κρίση σου, γιατί έχεις επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά ξέρεις κιόλας πού θα σε οδηγήσουν οι πράξεις σου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger