Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία των νησιωτών σήμερα με το “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” ιδού και η επίσημη εξήγηση άλλα μέχρι τον Βόλο μετά?


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” Ν.Π.11061, ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου του από λιμένα Αλοννήσου για λιμένες Σκοπέλου, Σκιάθου και Βόλου, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη στη αριστερή κύρια μηχανή, στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου, πλησίον Αγίας Κυριακής.
Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του αρχικά με συμβατική πλεύση και μετά υδροδυναμικά (ταχύτητα άνω των 30 κόμβων), κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης με ενέργειες του πληρώματος. 
Το “ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” κατέπλευσε στο λιμένα Βόλου αποβιβάζοντας τους εκατόν είκοσι τέσσερις (124) επιβάτες του με ασφάλεια, ενώ μετά από επιθεώρηση από μηχανικό του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Βόλου,  όπου διαπίστωσε οριστική αποκατάσταση της βλάβης και  προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Α.Ο., το πλοίο απέπλευσε για ν. Σκιάθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger