Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ανσαριφάρντ προτιμάει την ΑΕΚ

Εγινε η πρώτη κρούση για τον Ιρανό επιθετικό από την ΑΕΚ χωρίς να υπάρξει συμφωνία και η Ενωση αναμένεται να επανέλθει - Πόσα πρόσφερε η ΑΕΚ στον Πανιώνιο, πόσο είναι το ύψος της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη επιλογή του Καρίμ Ανσαριφάρντ από το Ελληνικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ιρανός επιθετικός που στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο πήρε τα πάνω του μετά από το όχι τόσο πετυχημένο πέρασμα από το Ισπανικό πρωτάθλημα θεωρεί ότι στην Ενωση μπορεί να κάνει το καλύτερο επόμενο βήμα σε επίπεδο πρωταθλητισμού και παράλληλα πιστεύει πως ο ρόλος του θα είναι σημαντικός καθώς έχει νιώσει την επιθυμία της ομάδας να τον αποκτήσει. Αυτός σαφώς και θα παίξει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης όμως σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει το ότι η Ενωση θα πάρει τον παίκτη. Στην ΑΕΚ το γνωρίζουν και το έχουν λάβει υπόψη στις διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο όπου ανήκει, ηια λίγους μήνες ακόμη, ο 26χρονος διεθνής επιθετικός.
Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τπν Πανιώνιο για να εξαγοράσει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του 26χρονου διεθνή φορ που λήγει το καλοκαίρι του 2017. Η Ενωση έκανε την πρώτη κρούση προσφέροντας 200.000 ευρώ, ο Πανιώνιος αρνήθηκε και αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση. Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα εξαγοράς 500.000 ευρώ όμως στην ΑΕΚ θεωρούν υπερβολικό ένα τέτοιο ποσό, και μάλιστα σε μετρητά, για συμβόλαιο λίγων μηνών. Η ΑΕΚ έχει πρώτη επιλογή τον Ιρανό επειδή δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο Ελληνικό πρωτάθλημα όμως αν κριθεί ασύμφορη θα στραφεί σε άλλη λύση και πιθανό να επανέλθει ενόψει καλοκαιριού που ο παίκτης θα είναι ελεύθερος και ο Πανιώνιος δεν θα πάρει ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger