Καταστηματάρχης ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο της Κω
Επίθεση από καταστηματάρχη του νησιού δέχτηκε το Σαββάτο o  δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Αισθητικής του δήμου της Κω και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Νίκος Κανταρζής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Κανταρζής, περνώντας με το ποδήλατό του από το  κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος , δέχτηκε  επίθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος αφού τον έριξε με βίαιο τρόπο στο πεζοδρόμιο με κίνδυνο το σοβαρό τραυματισμό του, στη συνέχεια τον χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές και τον έβριζε με ακατανόμαστες φράσεις.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Κω καταδικάζει το περιστατικό επισημαίνοντας ότι «αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και οφείλουν να τις καταδικάσουν όλοι» ενώ όπως χαρακτηριστικά τονίζει «οφείλουν όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η δημοτική αρχή εξελέγη με εντολή να βάλει τέλος στο ιδιότυπο κράτος της παρανομίας και της ασυδοσίας που είχαν δημιουργήσει κάποιοι στη Κω»
Ο κ. Κανταρζής είναι  εντεταλμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω να προωθήσει προτάσεις αναβάθμισης της αισθητικής εικόνας του νησιού  και ο δράστης της σε βάρος του ενέργειας, φέρεται να έχει παράνομη κατασκευή στον αύλειο χώρο του καταστήματός του. Ο δημοτικός σύμβουλος ,κατήγγειλε το περιστατικό  στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω υποβάλλοντας μήνυση για απειλή , εξύβριση, βίαιη επίθεση και  ξυλοδαρμό και κινήθηκαν διαδικασίες σύλληψης του δράστη