Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο «γέρος»… «μας εξαπάτησε»- Εγκεφαλικά για τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ! Μήνυση από…

na-sugkubernisei-me-ton-tsipra-thelei-o-basilis-lebentis.w_hr
Μήνυση κατά του Βασίλη Λεβέντη
καταθέτει, πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων Νικόλαος Γεωργίου, οποίος ήταν υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής. Ο κ. Γεωργίου μιλώντας στο eReportaz.gr τονίζει πως ο λόγος της μήνυσής του είναι πως ο Βασίλη Λεβέντης του είχε πει ότι «βούλησή του είναι πως κάθε έξι μήνες, κάθε εκλεγμένος βουλευτής θα παραιτείται χάριν του επόμενου. Υπέγραψα σε υπεύθυνη δήλωση την συμφωνία και τοποθετήθηκα στην 6η θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής περιμένοντας και εγώ να τηρήσει την υπόσχεσή του».

«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας χρησιμοποίησε και μας εξαπάτησε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015», συμπληρώνει. «Η συμφωνία μας με τον Β. Λεβέντη δεν τηρήθηκε, και δεν εφαρμόστηκε», συνεχίζει. «Εξαπατηθήκαμε και ηθικώς και νομικώς, όλος μου ο αγώνας που έκανα στην Περιφέρεια μου τον κόσμο που πήγαινα στα γραφεία πήγανε άδικοι και χαμένοι, για να να ωφεληθεί ο κ. Λεβέντης».
«Πίστεψα στην καθαρότητα και την εντιμότητα του Κ. Λεβέντη, και τις θέσεις του στα 9 σημεία. Αυτός όμως, βόλεψε τους συγγενείς του σε υπηρεσίες αλλά και τους φίλους του», καταλήγει ο κ. Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger