Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕΚ: Προς την έξοδο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

ΑΕΚ: Προς την έξοδο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Τα σημάδια που δείχνουν ότι o εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αποστασιοποιείται από την καθημερινότητα της ομάδας

Η σημερινή παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η πιο σύντομη στη σύγχρονη ιστορία του στην Ένωση και δη από τη στιγμή που ανέλαβε εκτελεστικός διευθυντής αφού διήρκεσε μόλις δέκα λεπτά...

Βέβαια αυτό από μόνο του δεν μπορεί να σημαίνει ότι -για παράδειγμα- ήρθε το τέλος της συνεργασίας του Μπάγεβιτς με την ΑΕΚ ως ουσιαστικού και απόλυτα ενεργού εκτελεστικού διευθυντή. Όχι από μόνη της σαν εξέλιξη, αλλά το "γειά σας, ευχαριστώ για όλα", κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία τόσο γρήγορα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό προκάλεσε ερωτήματα, πολλά... Και σίγουρα δείχνει, ή πιο σωστά φωτογραφίζει, ένα αβέβαιο μέλλον .

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά! Το περασμένο Σάββατο για πρώτη φορά σε εντός έδρας αναμέτρηση ο Βόσνιος δεν ήταν στη θέση του. Κοινώς στο μπουθ το οποίο κάθεται σε κάθε παιχνίδι παρέα είτε με τον εκάστοτε τεχνικό διευθυντή είτε με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη... Ο Μπάγεβιτς έμεινε στα "κάτω" πατώματα, μέσα στα γραφεία του ΟΑΚΑ, κάτι που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επαναληφθεί ποτέ!

Επιπρόσθετα πριν από λίγες ημέρες στη συνάντηση του Μελισσανίδη και του Μαιστόροβιτς για δύο ώρες  (από τις 14:00 έως τις 16:00) για όλα τα θέματα που αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι και τον σχεδιασμό, ο Μπάγεβιτς όχι απλά δεν συμμετείχε σε αυτή, αλλά έφυγε λίγο πριν φτάσει στα γραφεία ο Μαιστόροβιτς...

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το αφεντικό της ΑΕΚ ρώτησε εκείνη τη μέρα αν ο εκτελεστικός διευθυντής είναι στα γραφεία, αλλά μέχρι εκεί (για παράδειγμα θα μπορούσε να γίνει ένα τηλεφώνημα με σκοπό την παρουσία του στο ραντεβού).

Υπάρχει επιπρόσθετα, και είναι πιο αισθητή και σημαντική από οτιδήποτε άλλο, η απουσία του από όλα όσα αφορούν το σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη στελέχωσή του για οποιαδήποτε θέση. Η απουσία του από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (και από το πάνελ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και παρουσίασης του Αϊντάρεβιτς, αν και αυτό έχει συμβεί ξανά, με τον Λέσκοτ για παράδειγμα, αλλά όχι να λείπει από τα γραφεία) στη διάρκεια ανακοίνωσης - παρουσίασης νέου ποδοσφαιριστή, είναι κάτι που δεν έχει γίνει ξανά ποτέ!

Μοιάζει και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απομακρύνεται από την ΑΕΚ, κάτι που μπορεί να αποτελεί απόφασή του (και να έχει ενημερώσει εκεί που πρέπει για παράδειγμα, χωρίς να υπάρχει κάτι τέτοιο ως δεδομένο). Το ρεπορτάζ άλλωστε αναφέρει πως στο παρελθόν έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον Μελισσανίδη (λέγεται ότι το 'χει κάνει άλλες δυο φορές έως και... προχθές)! Μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να το έκανε και τρίτη φορά; Φυσικά και όχι...

Ο Μπάγεβιτς είναι ξεκάθαρο ότι αποστασιοποιείται από την ΑΕΚ και ταυτόχρονα απενεργοποιείται με ότι αυτό συνεπάγεται. Ότι και να γίνει βέβαια, εννοείται πως δεν προκαλεί το οποιοδήποτε ζήτημα - πρόβλημα στην προσωπική του σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφού η φιλία τους και οι ισχυροί δεσμοί μεταξύ τους δεν αλλάζουν για τίποτα, ακόμη και στο ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν στο... κάδρο της ΑΕΚ!
Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger