Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας



Σε προχτεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε στον Βόλο η τοπική ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και της ομάδας των ενόπλων δυνάμεων, παραδόθηκε εκ μέρους του σύνδεσμου ενόπλων δυνάμεων τιμητική πλακέτα στον Μπέο, για την παραχώρηση δημοτικού γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θεωρούμε ότι αυτή ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια.
Μας είναι ακατανόητο το γεγονός ότι κρατικοί φορείς λειτουργούν αγνοώντας την δικαστική απόφαση με βάση την οποία ο Μπέος τέθηκε σε αργία, ως υπόδικος σε δίκη κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τα κόμματα και όλοι οι θεσμικοί φορείς της πόλης πρέπει να αποδοκιμάσουν την ενέργεια αυτή

Εκφράζουμε την απορία μας για το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό συνέβη σε μια στιγμή έντονης όξυνσης της τοπικής πολιτικής ζωής, εξ αιτίας του κλίματος τρομοκράτησης κατά δημοσιογράφων μέσα από την υποβολή μηνύσεων στην οποία έχουν επιδοθεί ο Μπέος και η ομάδα του.
Για γεγονότα όπως αυτά δεν νοείται η άγνοια εκ μέρους  διαφόρων υπηρεσιών του κράτους, ενώ σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται η εκ των υστέρων τουλάχιστον επανόρθωση μέσα από δηλώσεις κινήσεις και πράξεις που θα αποκαθιστούν την νομιμότητα.
Το γραφείο τύπου
21/12/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger