Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η “Spyrou Philoxenia” προσθέτει στο portfolio της ένα ακόμα συνεργαζόμενο ξενοδοχείο, το “Nymfasia Arcadia Resort” στη Βυτίνα Αρκαδίας



Η “Spyrou Philoxenia” συνεχίζει την επέκτασή της με την προσθήκη του “Nymfasia Arcadia Resort“ που βρίσκεται στη Βυτίνα Αρκαδίας. Το κατάλυμα αυτό εντάσσεται στην “Spyrou Philoxenia” μετά την πρόσφατη προσθήκη του “Αρχοντικού Καλτεζιώτης” στο  Μαίναλο  Αρκαδίας.

 «Έχουμε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Πελοπόννησο μετά την πρόσφατη προσθήκη του Αρχoντικού Καλτεζιώτης, και τώρα του Nymfasia Arcadia Resort», δήλωσε ο Δημήτρης Σχιστοχείλης, Project Manager της Spyrou Philoxenia.  «Η περιοχή έχει πολλά να προσφέρει σε επισκέπτες που ταξιδεύουν από άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής προσφέρεται για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και rafting στον ποταμό Λούσιο, εξερευνήσεις στα όμορφα σπήλαια της περιοχής, και σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Οι επισκέπτες που αναζητούν μια πολιτιστική εμπειρία μπορούν να απολαύσουν πλήρως τα παραδοσιακά χωριά και τα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής. Δουλεύοντας με προορισμούς της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας, βοηθάμε στο να εισαχθούν διαφορετικοί τύποι εναλλακτικών εμπειριών έναντι του παραδοσιακού «Ήλιος και Θάλασσα». «Από μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, η ικανοποίηση των επισκεπτών κατά την φθινοπωρινή περίοδο ήταν πολύ υψηλή, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το δυνατό τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους» είπε κλείνοντας.
« Έχουμε εντυπωσιαστεί από την μεγάλη ανταπόκριση των επιχειρηματιών ξενοδόχων στο κάλεσμα μας για ανάληψη της διαχείρισης των Marketing, eMarketing, Sales, Reputation Management, Web Developing, etc. Δέκα πέντε νέα καταλύματα θα προστεθούν στο  Portfolio μας έως το Πάσχα 2017» δήλωσε ο Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia.
Το Nymfasia Arcadia Resort βρίσκεται στην άκρη της γεμάτης με έλατα οροσειράς του Μαινάλου. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του με πετρόχτιστους εξωτερικούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους είναι σε απόλυτη αρμονία με το καταπράσινο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 10 καλαίσθητα Deluxe δωμάτια καθώς και  από μια Executive, Luxury και Junior σουίτα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια γκουρμέ γαστρονομική εμπειρία καθώς και ιδιαίτερα ποτά στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου μπορούν να εξυπηρετήσουν επισκέπτες με ειδικές ανάγκες. Για την απόλυτη αναζωογόνηση, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν του health spa του ξενοδοχείου με σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο, καθώς και να απολαύσουν την όμορφη εξωτερική πισίνα και την πλακόστρωτη αυλή όταν ζεσταίνει ο καιρός. Η εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου είναι 240 τ.μ. ενώ η αυλή του εκτείνεται σε περισσότερα από 800 τ.μ. δημιουργώντας ένα ιδανικό μέρος για γάμους, εκδηλώσεις και άλλους εορτασμούς.



Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρησιακών και εταιρικών events με μια συνεδριακή αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει 96 παρευρισκόμενους σε αμφιθεατρική διάταξη και μια αίθουσα συναντήσεων που μπορεί να φιλοξενήσει 16 συμμετέχοντες. 
Λειτουργώντας σήμερα 7 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, η “Spyrou Philoxenia” διευρύνει τη σύνθεσή της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα. Ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.spyrouphiloxenia.com.
Όσοι επισκέπτες ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση στο «Nymfasia Arcadia Resort» μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της σελίδας  http://www.spyrouphiloxenia.com/gr/ είτε καλώντας στο τμήμα κρατήσεων της “Spyrou Hotel” στο τηλέφωνο 2106919111.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger