Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ για την Ασπασία Οικονόμου - Γλίστρησε στο μπάνιο και ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ

Απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων μετά την είδηση του τραγικού θανάτου της...

ME THN BANA ΜΠΑΡΜΠΑ! Κλειστό πάρτι «οργiων» … σε στριπτιζάδικo της Συγγρού!

Χωρίς τίτλο (2)
Το μήνυμα που έφτασε σε
30 και μόνο μυημένους φίλους της Βάνας ήταν απλό. «Επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια σας καλώ σήμερα στο club… στη Συγγρού για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Ώρα άφιξης στις 00.30″.
Με αυτό το μήνυμα στα κινητά τους έσκασαν μύτη στο στριπτιτζάδικo φίλοι της αεικίνητης ηθοποιού η οποία και υποδέχτηκε τον κόσμο της πολύ γλυκά. Γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλιά της και απόλαυσαν αγoράκια να λικνίζονται στους ρυθμούς της dance μουσικής φορώντας μόνο τ΄απαράιτητα.

Απίστευτη αποκάλυψη για τον θάνατο Ελληνίδας ηθοποιού: «Πέθανε μόνη σε ένα υπόγειο…»

Απίστευτη αποκάλυψη για τον θάνατο Ελληνίδας ηθοποιού: «Πέθανε μόνη σε ένα υπόγειο…»
Μία αποκάλυψη που μόνο θλίψη προκαλεί έκανε ο Γιάννης Μποστατζόγλου για μία ηθοποιό που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τους ιδιαίτερα εμφατικούς ρόλους της στον ελληνικό κινηματογράφο.

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ !!




ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ !!

Δείτε τι θα γίνει την ερχόμενη νύχτα !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Σκόπελος επιτέλους βρέθηκε η λύση για την εξυπηρέτηση των βορείων Σποράδων με πλοίο




Μετά από συνάντηση των δημάρχων της Σκιάθου  Σκοπέλου και της Αλόννησου αποφασιστικέ το πλοίο

Σκόπελος έτσι και είσαι ΑΜΕΑ στα νησιά και θέλεις να ταξιδέψεις τελείωσες ….




Στο ΠΡΩΤΕΥΣ δεν έχουν καν σκάλα πρέπει να είσαι ακροβάτης για να ανέβεις την κατακόρυφη σκάλα ευτυχώς που το πλήρωμα είναι ευγενικοί  το δε  ΕΡΑΤΩ έτσι και χρειαστείς τουαλέτα τελείωσες θα χεστής επάνω σου 2016 λοιπόν και γάμο την συγκοινωνία στα νησιά των βόρειων Σποράδων

Τέρμα τα πλοία στην Σκόπελο και σε όλα τα νησιά των Σποράδων και εσείς δήμαρχοι στείλτε Γράμματα στης εταιρίες και παρακαλάτε τους κούνια που σας κούναγε καθίστε καλά το ΠΑΜΕ θα βγάλει ανακοίνωση και θα ...οι εφοπ-ληστες μας έχουν γραμμένος στα παπόρια τους ποιος να αντίδρασή?

Ενημερώση όλους τους κατοίκους , επισκέπτες , ταξιδιώτες πως κατά τα διαστήματα 27.10.16 έως και 14.02.17 , το Ε/Γ - Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ καθώς επίσης και από 01.11.16 έως και 09.04.17 , το FLYING CAT 5 της ακτοπλοϊκής εταιρείας HELLENIC SEAWAYS , σταματούν τα δρομολόγιά τους . Όλοι σας πλέον θα μπορείτε να εξυπηρετείστε με το Ε/Γ - Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ της εταιρείας Α.Ν.Ε.Σ από το λιμάνι της Γλώσσας , καθώς επίσης και με το FLYING DOLPHIN ΄΄ΕΡΑΤΩ΄΄ της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS , από το λιμάνι της Σκοπέλου!
http://skopelosnew.blogspot.gr/ 

Ούτε δεκάρα στους τοκογλύφους

Αναγκασμένοι ν' απαντούμε στις διάφορες εκφάνσεις της κυβερνητικής προπαγάνδας για το χρέος, κινδυνεύουμε να εγκλωβιστούμε στο πλαίσιό της και να ξεχάσουμε την ουσία. Προσπαθούμε ν' απαντήσουμε στις ψευτιές του Τσίπρα, του  Τσακαλώτου περί «απομείωσης του χρέους», να καταδείξουμε ότι αυτό που διαπραγματεύονται με τους ιμπεριαλιστές δανειστές δεν είναι παρά ο ρυθμός αποπληρωμής του (στο ακέραιο), παρακολουθούμε συστηματικά τις δηλώσεις των εκπροσώπων των ιμπεριαλιστικών κέντρων, αποκαλύπτουμε τη δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων έναντι των ιμπεριαλιστών δανειστών και μένουμε σ' αυτό. Είναι, όμως, απαραίτητο να επιστρέφουμε στην ουσία, γιατί αυτή μας βοηθάει και το δωσιλογικό ρόλο όλων των ελληνικών κυβερνήσεων να αποκαλύψουμε και τη διέξοδο να υποδείξουμε.

Σεισμός στην Σκόπελο τώρα


Χ. Φλωράκης: Από το Καπετάν Γιώτη στο Νέστορα της Αριστεράς της συγκυβέρνησης

Πηγή: Αλέκος Αναγνωστάκης«Πριν»

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα των Συντακτών ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Χαρίλαο Φλωράκη τον, κατά το δημοσίευμα, «Επαναστάτη παντός καιρού» και ολοσέλιδη απάντηση του Ριζοσπάστη.

Μιλώντας για τον ηγέτη του ΚΚΕ στην ουσία αναφερόμαστε στην εξέλιξη του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα Η συζήτηση αυτή είναι μέρος ενός εντεινόμενου ενδιαφέροντος για την Ιστορία που εκδηλώνεται, ιδιαίτερα από την αυγή του νέου αιώνα, με εκδόσεις αφιερώματα, συζητήσεις μελέτες, δημοσιεύσεις λογοτεχνικά, θεατρικά και κινηματογραφικά έργα.

Το ενδιαφέρον αυτό και «η επιστροφή στην ιστορία» έχει να κάνει κυρίως με τα ερχόμενα, με την αχαλίνωτη καπιταλιστική βαρβαρότητα, την εύθραυστη ριζοσπαστικότητα του λαϊκού κινήματος τις αναρωτήσεις για το «πως και αν» μπορεί να νικήσει ένα σύγχρονο εργατικό και λαϊκό ρεύμα Σε αυτό το πλαίσιο η συνείδηση των καταπιεσμένων τείνει αυθόρμητα να αναμετριέται με τους ιστορικούς σταθμούς που επέδρασαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης πραγματικότητας τους συσχετισμούς και  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Καφές από… χρυσάφι η καφές από ρεβίθι όπως παλιά στην Σκόπελο λέγαμε 100 δράμια ακριβό και 200 δράμια ρεβιθιών άντε γαμήθηκε ρε Καριολίδες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τι άλλο θέλετε?

Καφές από… χρυσάφι!
Οι λιανικές τιμές πώλησης του καφέ αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά, δεδομένου ότι στο προϊόν αυτό από την 1-1-2017 θα επιβάλλεται και ειδικός φόρος κατανάλωσης από 2 έως 4 ευρώ ανά κιλό! Η επιβολή του φόρου αυτού, σε συνδυασμό με την αύξηση του ΦΠΑ στα 54 νησιά του Αιγαίου, αναμένεται να επιβαρύνει με αυξήσεις πάνω από 40% τις λιανικές τιμές πώλησης των διαφόρων ειδών καφέ στα συγκεκριμένα νησιά.
Η κοινωνία ήδη βρίσκεται στα απόλυτα όρια της φτωχοποιήσης. Η ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία) καταγράφει πως το 39,9% του πληθυσμού στη χώρα στερείται βασικά υλικά αγαθά και υπηρεσίες, όπως φαγητό και θέρμανση.

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ξανά οι αγρότες! Προσοχή... μην σκιστεί κάποιο καλσόν φασίνες αγωνιστές

Τσίπρας στον Μπούτα: Τον ήλιο και το τσίπουρο δεν θα μας τα πάρουν!
Ενα μπουκάλι τσίπουρο προσέφερε ο συνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας στον Αλέξη Τσίπρα μόλις πέρασε το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ η διοίκηση του ΕΚΑΒ ζήτησε να «επιστραφούν» τα ολοκαίνουργια ασθενοφόρα που είχαν παραλάβει με χαρά «μετά βαΐων και κλάδων» τα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου.


Στη «μαύρη λίστα» των ελλείψεων στο χώρο της υγείας και ειδικότερα στον τομέα των διακομιδών συγκαταλέγεται η Μαγνησία.  Στην έρευνα που έχει κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία, η περιοχή «φιγουράρει» στις πρώτες θέσεις όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στις διακομιδές ασθενών, λόγω των ελλείψεων σε πληρώματα ασθενοφόρων.
Η ΠΟΕΔΗΝ  καταγγέλλει το Υπουργείο Υγείας και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου παραθέτοντας συγκεκριμένα περιστατικά στα οποία ασθενείς έμειναν «εκτεθειμένοι» και αβοήθητοι για αρκετή ώρα πριν γίνει διακομιδή με ιδιωτικά μέσα, ελέω ότι δεν υπήρχαν πληρώματα στη βάρδια.
Την ίδια ώρα, ελλείψει χρημάτων για τη συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, η διοίκηση του  ζήτησε να «επιστραφούν» τα ολοκαίνουργια ασθενοφόρα που είχαν παραλάβει με χαρά «μετά βαΐων και κλάδων» τα Κέντρα Υγείας Ζαγοράς, Αργαλαστής και Σκοπέλου.

Πόσα δρομολόγια πλοίον έχουμε την ημέρα Μήπως έχουμε τρελαθεί τελείως;

Μήπως έχουμε τρελαθεί τελείως; Δεκατρία δρομολόγια σε ημερήσια βάση από τη Ραφήνα προς τις Βόρειες Κυκλάδες κυρίως; Οκτώ συμβατικά πλοία και πέντε ταχύπλοα θα...

ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΞΥΛΑ: Δείτε τι μας περιμένει τον Δεκέμβριο…Ο χειρότερος μήνας της δεκαετίας...

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, ο καιρός το Δεκέμβριο θα…

Γιατί πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα

Τελικά δεν είναι τόσο κακό να λούζεσαι καθημερινά. Έχουμε 8 λόγους που θα σε πείσουν....

ΛΗΓΕΙ σήμερα η παράταση για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ - Ένταση έξω από υποκατάστηματα, ακόμα και ΞΥΛΟ

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας (31/10) έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ καθώς λήγει σήμερα...

ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Guardian: Η κρίση καταστρέφει τον αέρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Θα καίνε ό,τι βρουν για να ζεσταθούν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Με τη μόλυνση του αέρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ασχολείται σε δημοσίευμά του ο Guardian, υποστηρίζοντας πως η οικονομική κρίση «αφήνει το αποτύπωμά της στο περιβάλλον».
Οπως αναφέρει γι' αυτό ευθύνονται η άρση της απαγόρευσης των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στις δύο μεγάλες πόλεις και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που έχει τριπλασιαστεί. Παράλληλα, «οι πιεσμένοι οι Ελληνες» για να ζεσταθούν καίνε όχι μόνο κορμούς δένδρων αλλά και ό,τι άλλο βρουν γύρω τους.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η


Η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά, Φωτεινή Ψυχίδου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αργά το βράδυ της Κυριακής. Η γνωστή δημοσιογράφος που αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς εγκυμονεί τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κοργιάλά, ενημέρωσε τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η σύντροφος του Κοργιαλά, Φωτεινή Ψυχίδου
Έτσι, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία με τον ορό στο χέρι και έγραψε: «Μας ταλαιπωρεί το άτιμο»!

ΚΑΠΟΙΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ «ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Τσελέντης: Αναμένουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα - Εχουμε ενημερώσει την πολιτεία για δύο περιοχές

Τσελέντης: Αναμένουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα - Εχουμε ενημερώσει την πολιτεία για δύο περιοχές

Για τις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν την γειτονική Ιταλία, με τελευταία την χθεσινή των 6, 5 Ρίχτερ μίλησε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, στην πρωινή ενημερωτική του ΑΝΤ1.
Όπως τόνισε η σεισμική ακολουθία ολοκληρώθηκε. «Ήταν ένα μεγάλο ρήγμα που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και έσπασε σε 3 κομμάτια» είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, ήταν κατηγορηματικός πως το ρήγμα της Ιταλίας δεν σχετίζεται με την Ελλάδα.
Βέβαια, όπως σημείωσε, η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα η οποία «δυστυχώς» έχει να δώσει καιρό έναν μεγάλο σεισμό, με αποτέλεσμα κάποια ρήγματα να έχουν «συσσωρεύσει ενέργεια» και οι σεισμολόγοι να περιμένουν μεγάλο σεισμό σε βάθος χρόνου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Κανονικά ο απόπλους των ταχύπλοων από τα νησιά προς Βόλο

Κανονικά απέπλευσαν σήμερα το πρωί τα ταχύπλοα Flying Dolphin Ερατώ και Flying Cat 5, από την Αλόννησο για το λιμάνι του Βόλου, όπου αναμένονται με μικρά καθυστέρηση.
Οι άνεμοι ήταν έντασης 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο και, αν διατηρηθούν έτσι οι καιρικές συνθήκες τα δύο σκάφη θα αποπλεύσουν το μεσημέρι (14.00 και 14.30) για δρομολόγιο προς τα νησιά.

Greece Super League - Panetolikos Vs Giannina Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Live Streaming Παναθηναϊκός - Κύμη Panathinaikos - G.S. Kymis Live Streaming

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Προειδοποίηση για κυκλώνα στην Κρήτη


Χαλάει ο καιρός από σήμερα με ισχυρές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν τα πρώτα  xιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στα πελάγη 6 και βαθμιαία στα νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Προειδοποίηση για επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη εξέδωσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το οποίο προβλέπει το πέρασμα κυκλώνα νότια του νησιού την Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Σε πρόγραμμα τηλεϊατρικής το Κέντρο Υγείας Σκιάθου


Στο πρόγραμμα τηλεϊατρικής γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εντάχθηκε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, με πρωτοβουλία και ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος», αφού προηγουμένως ο Σύλλογος εξασφάλισε την άδεια της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα Τηλεϊατρικής υλοποιείται για 11η συνεχή χρονιά σε 100 απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, παρέχοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 500.000 κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών, όπου εφαρμόζεται, να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας.

Υψηλές πτήσεις για το αεροδρόμιο Σκιάθου

Οι αφίξεις ξένων τουριστών μέσω του αεροδρομίου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» έφτασαν τις 177.146 όταν πέρσι την ίδια χρονική περίοδο ήταν 159.746, δηλαδή 17.400 άτομα, αύξηση 10,9% περίπου (φωτό αρχείου)
Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για το αεροδρόμιο της Σκιάθου πριν λίγες ημέρες, την τελευταία με αυτή τη μορφή, αφού πλέον περνά στα «χέρια» της Fraport, που αναλαμβάνει την εκμετάλλευση για 40 χρόνια 14 περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ αυτών και τον αερολιμένα του νησιού του Παπαδιαμάντη. Η αύξηση στις αφίξεις ξένων τουριστών μέσω του αεροδρομίου της Σκιάθου από 1/5/2016 μέχρι 15/10/2016 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο κυμάνθηκε περίπου στο 10,9%. Τουριστικοί παράγοντες ευελπιστούν με τις αλλαγές και τα έργα στον αερολιμένα «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» να αυξηθεί και η κίνηση τουριστών.
Αύξηση στις αφίξεις ξένων τουριστών κατά 10,9% περίπου κατέγραψε ο αερολιμένας Σκιάθου από την 1η Μαΐου 2016 έως 15 Οκτωβρίου 2016 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονιά.
Οι αφίξεις ξένων τουριστών μέσω του αεροδρομίου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» έφτασαν τις 177.146 όταν πέρσι την ίδια χρονική περίοδο ήταν 159.746, δηλαδή 17.400 άτομα, αύξηση 10,9% περίπου.

Δημόσιο: Απολύσεις εκπαιδευτικών! Ποιοι και γιατί φεύγουν

Δημόσιο: Απολύσεις εκπαιδευτικών! Ποιοι και γιατί φεύγουν

- Γεγονός οι πέντε πρώτες απολύσεις εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα
- Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές, συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλους
- Έλεγχοι σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και “ξαφνικός” θάνατος για μόνιμους
- Μπαίνουν στο στόχαστρο από δάσκαλοι ως καθηγητές πανεπιστημίου

31 Οκτωβρίου: Εορτή του Αγίου Στάχυ και των συν Αυτώ Μαρτυρησάντων




Τη μνήμη του Αγίου Στάχυ και των συν Αυτώ Μαρτυρησάντων τιμά σήμερα, , η μας.

Οι Άγιοι Στάχυς, Απελλής, Αμπλίας, Ουρβανός, Νάρκισσος και Αριστόβουλος άνηκαν στους εβδομήκοντα Αποστόλους του Κυρίου και όλοι τους υπήρξαν «Χριστού ευωδία τώ Θεώ εν τοίς σωζομένοις» (Β’ προς Κορινθίους, Β’ 15). Δηλαδή ευωδιά Χριστού, ευχάριστη στο Θεό, και ευωδία μεταξύ των σωζόμενων πυύ άκουγαν απ’ αυτούς το σωτήριο μήνυμα του Ευαγγελίου.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στην Αλόννησο

choris-titlo
Συνεχίζονται και σήμερα οι ασθενείς σεισμικές δονήσεις που ξεκίνησαν από χθες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Αλοννήσου. Οι σεισμοί ξεκίνησαν σήμερα από τις 12:07 τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκαν μέχρι τις 12:07 το μεσημέρι. Μέσα σε διάστημα 12 ωρών έχουν σημειωθεί επτά σεισμοί έντασης από 2,1 ως 2,8 Ρίχτερ ενώ στην περιοχή είναι έντονη η σεισμική δραστηριότητα καθώς σημειώνονται σεισμικές δονήσεις και στην περιοχή βορειοδυτικά της Σκύρου.

Βενεζουέλα: Τεράστια πυρκαγιά σε διυλιστήριο

Μια τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε ένα διυλιστήριο στο Πουέρτο Λα Κρουζ, στη βορειοδυτική Βενεζουέλα, αναγκάζοντας τους κατοίκους στα περίχωρα να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, σύμφωνα με τη κρατική εταιρεία πετρελαίου και μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.

Φωτογραφία αρχείου
<p>Φωτογραφία αρχείου</p>
Η εταιρεία Petroleos de Venezuela (Pdvsa) γνωστοποίησε με ανάρτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.
«Δεν υπάρχουν τραυματίες ή ζημιές στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις» πρόσθεσε η εταιρεία, που ζήτησε από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να «παραμείνουν ήρεμοι».
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα El Tiempo, οι αρχές «εκκένωσαν» ένα νοσοκομείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το διυλιστήριο, ενώ οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια των ομάδων διάσωσης.

Ιράκ: Oι Χριστιανοί προσεύχονται και πάλι

Δίπλα στους μισοκαμένους τοίχους και μπροστά από το κατεστραμμένο ιερό, δεκάδες Ιρακινοί Χριστιανοί παρέστησαν σήμερα στη λειτουργία στην Εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καρακός, που τελέστηκε για πρώτη φορά μετά την ανακατάληψη της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος.

Φωτογραφία αρχείου
<p>Φωτογραφία αρχείου</p>
Οι καμπάνες του ναού ήχησαν στην πόλη που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Μοσούλης όπου τα ιρακινά στρατεύματα, επικουρούμενα από χερσαίες και αεροπορικές ξένες δυνάμεις με επικεφαλής τις ΗΠΑ, ανάγκασαν σε οπισθοχώρηση του τζιχαντιστές ενόψει τις μάχης για την ανακατάληψη της πόλης της Μοσούλης.

Νέο Τζακ Ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ

Νέο Τζακ Ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ, στην σημερινή κλήρωση και  €8.221.000 θα μοιραστούν στην κλήρωση της επόμενης Πέμπτης.

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

«Επέλαση» της εφορίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Ποιοι θα ψαχτούν

«Επέλαση» της εφορίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Ποιοι θα ψαχτούν

Στο μικροσκόπιο της εφορίας μπαίνουν εκατοντάδες επιχειρηματίες και εφοπλιστές οι οποίοι θα ελεγχθούν για τα περιουσιακά τους στοιχεία και τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτουν στο εξωτερικό.
Ειδικά εκείνοι που δήλωσαν τα τελευταία χρόνια ότι έχουν πτωχεύσει στα χρόνια της κρίσης, αλλά έχουν φορτώσει τις τράπεζες με κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια. Στο στόχαστρο μπαίνουν άμεσα και 1.270.000 φυσικά πρόσωπα (σχεδόν 1 στους 10 κατοίκους της χώρας) που με βάση διάφορες ενδείξεις έχουν στοχοποιηθεί για έλεγχο και το όνομά τους φιγουράρει στις λίστες της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με το newmoney, εκτός από το ειδικό λογισμικό που θα σαρώνει τις καταθέσεις των ετών 2002-2015 στις ελληνικές τράπεζες, πλέον θα παρακολουθούνται online και οι καταθέσεις από το 2016 και μετά σε ολόκληρο τον κόσμο! Αυτό θα γίνεται με τη νέα βάση δεδομένων που

Δημητριάδης σε βοηθό: Μας έκλεψες την ισοπαλία

Έξαλλοι με τον α’ βοηθό ήταν μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της ΑΕΚ.
Βασίλης Δημητριάδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στην Τούμπα και εξέφρασαν τα παράπονά τους κυρίως στον επόπτη κι όχι στον Τάσο Σιδηρόπουλο για το κόρνερ που υποδείχθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ και προήλθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Μάλιστα, ο Δημητριάδης απευθύνθηκε στον α’ βοηθό Ευθυμιάδη και του είπε «μας έκλεψες την ισοπαλία»! Ο α’ βοηθός, πάντως, του απάντησε: «Δεν ήμουν σίγουρος και η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου».
Πηγή: sport-fm.gr

Κλειστά τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη σε όλοι την Σκόπελο


Κλειστά τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη

Σύγκρουση Μ/Τ πλοίου με ελληνική σημαία με Α/Κ σκάφος στην Κίνα

 
Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τις Κινεζικές Αρχές και τον Πλοίαρχο του Μ/Τ «AUSTRALIS» Ν. Χίου 411, για περιστατικό σύγκρουσης του ανωτέρω πλοίου με κινεζικό Α/Κ σκάφος στο οποίο επέβαιναν έξι (06) άτομα. Σύμφωνα με την ενημέρωση, το περιστατικό έλαβε χώρα την 28/10/2016 βραδινές ώρες (Κίνας), στη θαλάσσια περιοχή 80 ν.μ. ανατολικά  λιμένα  ΝΙΓΚΜΠΟ  Κίνας.
 
Το «AUSTRALIS» είχε αποπλεύσει άφορτο από λιμένα ΝΙΓΚΜΠΟ Κίνας με προορισμό την Σιγκαπούρη, με είκοσι έξι άτομα πλήρωμα (11 Έλληνες).

Δωρεάν οδοντιατρική εξέταση στη Σκόπελο


Οι ομάδες που εξέτασαν τους μαθητές στη Σκόπελο
Η «Spyrou Hotels» υποστηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία 
Δωρεάν οδοντιατρική εξέταση προσέφεραν σε περίπου 1000 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Βορείων Σποράδων η κινητή οδοντιατρική μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» μαζί με μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Η «Spyrou Hotels» υποστήριξε ενεργά την παραπάνω πρωτοβουλία, προφέροντας δωρεάν διαμονή στις ομάδες, που εξέτασαν τους μαθητές στην Χώρα της Σκοπέλου, στο Νέο Κλήμα και στη Γλώσσα.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με βροχές και καταιγίδες

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016


Η παραβολή του πλουσίου και του Λαζάρου – κατά Λουκάν 19-31

Ἄνθρωπος δέ τις ἦν πλούσιος, καὶ ἐνεδιδύσκετο πορφύραν καὶ βύσσον εὐφραινόμενος καθ’ ἡμέραν λαμπρῶς.


Πτωχὸς δέ τις ἦν ὀνόματι Λάζαρος, ὃς ἐβέβλητο πρὸς τὸν πυλῶνα αὐτοῦ ἡλκωμένος καὶ ἐπιθυμῶν χορτασθῆναι ἀπὸ τῶν ψιχίων τῶν πιπτόντων ἀπὸ τῆς τραπέζης τοῦ πλουσίου· ἀλλὰ καὶ οἱ κύνες ἐρχόμενοι ἐπέλειχον τὰ ἕλκη αὐτοῦ. Εγένετο δὲ ἀποθανεῖν τὸν πτωχὸν καὶ ἀπενεχθῆναι αὐτὸν ὑπὸ τῶν ἀγγέλων εἰς τὸν κόλπον Ἀβραάμ· ἀπέθανε δὲ καὶ ὁ πλούσιος καὶ ἐτάφη. Καὶ ἐν τῷ ᾅδῃ ἐπάρας τοὺς ὀφθαλμοὺς αὐτοῦ, ὑπάρχων ἐν βασάνοις, ὁρᾷ Ἀβραὰμ ἀπὸ μακρόθεν καὶ Λάζαρον ἐν τοῖς

Προς τον κύριο περιφερειάρχη Λάρισας κύριο Αγοραστό επιστολή από την Σκόπελο


όταν ήρθατε και κάνατε εγκαίνια στης κούνιες ξεχάσατε να περάσετε και από τον κεντρικότατο δρόμο μπρος από το ξενοδοχείο Σκοπελίτικο χωριό ε λοιπόν σας δείχνω τον δρόμο και σας ενημερώνουμε ασχοληθείτε με την βασανισμένοι Σκόπελο αρκετά έχουμε κάνει υπομονή

Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για μηχανική βλάβη του Φ/Γ πλοίου «RHINO» Ν.Π. 11971 στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξωθεν αγκυροβολίου Πειραιά.
Το ανωτέρω πλοίο είχε αποπλεύσει από ναυπηγείο Περάματος με προορισμό τη Νίσυρο κενό φορτίου, με δέκα (10) άτομα πλήρωμα.
Άμεσα προς την εν λόγω θαλάσσια περιοχή απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ρ/Κ «ARMADORES II», το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το  «RHINO» σε ναυπηγείο του Περάματος.

Περίεργο το φαινόμενο με τους συνεχείς μεγάλους σεισμούς στην Ιταλία - Υπάρχει κίνδυνος για την Ελλάδα;

Οι Ελληνες σεισμολόγοι μετά και τη νέο σεισμό που συγκλόνισε την Κεντρική Ιταλία λένε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη χώρα μας...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΜΗΝ ξαναφάτε ποτέ αυτό το φρούτο - ΠΡΟΚΑΛΕΙ...

Τα φρούτα είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύτιμη πηγή βιταμινών για τον οργανισμό αλλά μερικές φορές κρύβουν παγίδες...

Αυτά είναι τα 10 τραγούδια για την πιο ερωτική ατμόσφαιρα

Ανταλλάξατε μηνύματα, μιλήσατε στο τηλέφωνο και κάπως καταλήξατε να κανονίζετε μια βραδιά για δείπνο στο σπίτι...

Ελένη Μενεγάκη: 6 φορές που μας έχει δείξει πως είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες της τηλεόρασης

Ελένη Μενεγάκη: 6 φορές που μας έχει δείξει πως είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες της τηλεόρασης

Ό,τι και να λέμε είναι και θα είναι η απόλυτη γυναίκα!
Ελένη Μενεγάκη
: ένα όνομα, μια ιστορία και αμέτρητοι λόγοι για να τη χαρακτηρίσεις ως την πιο σέξι γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης.
Η αγαπημένη μας ξανθιά παρουσιάστρια έχει σήμερα τα γενέθλια της και βρήκαμε την αφορμή για μία ακόμη φορά να μπούμε να χαζέψουμε το προφίλ της στοInstagram. Όχι πως θέλουμε κάποιον συγκεκριμένο λόγο για να το κάνουμε, το χέρι πάει αυτόματα βλέπεις, απλά σήμερα η Ελένη

Πάνω από 15.000 μηνύματα συμπαράστασης σε Χρηστίδου-Μαραντίνη για την απώλεια του τρίτου μωρού τους!

Πάνω από 15.000 μηνύματα συμπαράστασης σε Χρηστίδου-Μαραντίνη για την απώλεια του τρίτου μωρού τους!
Η είδηση ότι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε το μωράκι της, τρίτο κατά σειρά παιδί που θα σκορπούσε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά της, έχει συγκλονίσει και φυσικά τα μηνύματα συμπαράστασης στην ίδια και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη πέφτουν βροχή.

Το δημόσιο ξέσπασμα της Ελεονώρας: "Ξεχνάς τα χρήματα που σου χάρισα;"

Είναι γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν μασάει τα λόγια της και όταν κάτι την ενοχλεί δεν θα διστάσει να το πει δημόσια...

Η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο είναι 117 ετών - Τρώει κάθε μέρα τρία...

Τι... μαγικό κάνει και κρατιέται σε αυτήν την κατάσταση...

Τον ξεφτίλισαν δημοσίως! Απίστευτη αντίδραση Λαζόπουλου όταν τον ρώτησαν για Κοντομηνά – Τον κατέγραψαν με κρυφή κάμερα και βγήκαν όλα στην φόρα!

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» χάρισε ένα απίστευτο στιγμιότυπο στους τηλεθεατές…

Τεράστιος σεισμός τώρα 6,5 Ρίχτερ !!!


Εξαλλος ο Σπανός: "Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος"

Εξαλλος ο Σπανός: `Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος`

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Γιώργος Σπανός. Είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δελφάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό και πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα!

Powered By Blogger