Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Φιλόδωρημα για μία φορά στους συνταξιούχους – Μόνιμο μισθό 400 ευρώ στους λαθρομετανάστες

Σταματημό δεν έχει ο ανθελληνικός κατήφορος της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, που σε συνδυασμό με τον διακαή τους πόθο για εξουσία, τους κάνει να φαίνονται γελοίοι.
Είδαμε προ ημερών τις μετά τυμπανοκρουσιών εξαγγελίες Τσίπρα για ένα εφάπαξ φιλοδώρημα στους Έλληνες συνταξιούχους, το οποίο οδήγησε στην επιστολή Τσακαλώτου προς τους διεθνείς τοκογλύφους με την γλοιώδη επιχειρηματολογία που μας θύμισε τις πιο βαθιές επικύψεις Γεωργιάδη.

Αυτά, όμως, περάσανε και έτσι τώρα η κυβέρνηση μέσω δηλώσεων Μουζάλα έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δώσει μισθό στους λαθρομετανάστες! Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου κακού αστείου, αλλά περί μίας ζοφερής πραγματικότητας, αφού ο Μουζάλας περιχαρής ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια θα ανέρχεται στα 400 ευρώ.Το σκεπτικό πίσω από αυτή την πρωτοφανή απόφαση είναι ότι η παροχή συσσιτίου συνήθως κατέληγε στα σκουπίδια ή δημιουργούσε άλλα προβλήματα και έτσι η παροχή ρευστού θα βολέψει, θεωρούν, καλύτερα. Δυστυχώς, και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα και εν τέλει η κυβέρνηση θα παράσχει και τον μισθό και το συσσίτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger