Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Πολύτιμο «διπλό» για τη Σκόπελο που επικράτησε στο Βασδέκειο το πρωί της Κυριακή επί του Ηρακλή με 1-0



Πολύτιμο «διπλό» για τη Σκόπελο Πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη για την ομάδα της Σκοπέλου, που επικράτησε στο Βασδέκειο το πρωί της Κυριακή επί του Ηρακλή με 1-0, με γκολ που ήρθε με τη συμπλήρωση του 90λεπτου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις κλασικές ευκαιρίες στο β' μέρος του αγώνα και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση ενός πολύτιμου τριπόντου...
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι που παρουσιάζουν μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα, είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανάπτυξης και δυσκολία στο να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης πολύ δύσκολο θα είναι το έργο του Κ Κοκκινάκη να μοντάρει ένα σύνολο εντελώς νέο κι ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη
Η αναμέτρηση άρχισε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, καθώς άργησε να αφιχθεί στο γήπεδο η αποστολή της Σκοπέλου, που έφτασε στις 11:00' δηλαδή ακριβώς την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει ο αγώνας.
Με τα 8/11 του βασικού σχήματος να αποτελούντα από νέους παίκτες παρατάθηκε ο Ηρακλής, που είχε σχεδόν μόνο νέα πρόσωπα και στον πάγκο, όπως και νέο Γενικό Αρχηγό.
Σε κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος, που ήταν ξερός σε πολλά σημεία και με πολλές λακούβες- πραγματικές παγίδες για τους ποδοσφαιριστές.
Το α' μέρος δεν αντέχει κριτικής, καθώς ήταν ιδιαίτερα κακό ποιοτικά και σχεδόν χωρίς καμία φάση.
Στο β' μέρος η Σκόπελος όσο περνούσε η ώρα έβρισκε ρυθμό κι έδειχνε να πατά καλύτερα στον γήπεδο, Μάλιστα, χρειάστηκαν 2-3 πολύ καλές αποκρούσεις του Κεφαλά για να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα των γηπεδούχων. Ενώ όμως ο φιλοξενούμενοι έχαναν τις κλασικές ευκαιρίες, στο 88' προέκυψε η μια και μοναδική κλασική ευκαιρία του Ηρακλή στο παιχνίδι, που παραλίγο να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Κ. Κοκκινάκη. Ωστόσο, η κεφαλιά που έγινε μέσα σε όμιλο παικτών που βρισκόταν στην μικρή περιοχή της Σκοπέλου, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταλαδιανού.
Έτσι φτάσαμε στην φάση που έκρινε το νικητή του αγώνα. Κερδισμένο φάουλ στην αριστερή γωνία της περιοχής των γηπεδούχων, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Τάσος Χόνδρος, πράγμα που έκανε αριστοτεχνικά, επιλέγοντας να εκτελέσει απευθείας και να στείλει τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κεφαλά. Ακολούθησαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και η ολοκλήρωση της αναμέτρησης, χωρίς να αλλάξει τίποτα στα λεπτά που απέμειναν.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Γούτσιος, Στεργιόπουλος, Τσάπι (16΄ λ.τρ Δαμάσκος), Πριονιστής (66' Μανούσος), Μπέσας (66' Βλιώρας), Ασλάνοφγλου, Τρελόπουλος, Λιόλιος, Κυπρίου, Λιάκος
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλ, Ασημάκης, Αλεξίου, Καραθανάσης, Χόνδρος, Χρυσοφός (65' Π. Προκοπίου), 'Ελσον (75' Κερμελής), Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger