Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Σκόπελος – Πρωτεσίλαος 2-1


ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ

Έχασε από τη Σκόπελο, μέσα στο νησί, με 2-1 ο Πρωτεσίλαος, στο Σαββατιάτικο νυχτερινό αγώνα, που ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου.
Το παιχνίδι έγινε κάτω από δυνατό αέρα και με 2-0 προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ενώ δυο λεπτά πριν το τέλος μείωσαν οι Φτελιανοί.

Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, όμως, ήταν πολλά και τα προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς στο νησί ταξίδεψαν μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίον κανείς τερματοφύλακας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το ρόλο του γκολκίπερ ανέλαβε να παίξει ο αμυντικός Σέργιος Χασιώτης. Το 8ωρο ταξίδι εξ άλλου επηρέασε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων.
Στο 50′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Χισάι, σε ανατροπή του Σένκο.
Στο 78′ έγινε το 2-0 με γκολ του ‘Ελσον, ο οποίος επιχείρησε σέντρα σουτ και είδε τη μπάλα να καταλήγει στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλέκου Αραπίτσα. Προηγουμένως, είχαν ακόμα δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν τόσο με τον ίδιο παίκτη, πλασέ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ταλαδιανός, αλλά και με τον Παπαδόπουλο που από πλάγια θέση πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στη εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Οι παράγοντες του Πρωτεσιλάου ευχαριστούν την ομάδα της Σκοπέλου για τη φιλοξενία.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σ. Χασιώτης, Τσόγκας, Σιαμανίκος, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Γ. Αραπίτσας, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος, Μαρικλέν ( 65’ Λάμπος), Α. Αραπίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger