Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚ Το τρχωτό αιδοίο και πάλι στο προσκήνιο Είναι επίσημο: Ο «θάμνος» είναι και πάλι στη μόδα

Είναι επίσημο: Ο «θάμνος» είναι και πάλι στη μόδα

Το 2017, ο γυναικείος πληθυσμός να... ξεχάσει το ξυράφι, προτείνει το αμερικανικό περιοδικό Tatler και η Bild αναλαμβάνει να αναλύσει την τάση

 Για το 2017, ο γυναικείος πληθυσμός θα πρέπει να... ξεχάσει το ξυράφι τουλάχιστον στην περιοχή του αιδοίου αφού η νέα μόδα δικαιώνει τις τρίχες.

Το τριχωτό αιδοίο που ήταν η νέα τάση των γυναικών την δεκαετία του ΄70 επιστρέφει δριμύτερο. Τουλάχιστον αυτό επικαλείται το αμερικάνικο περιοδικό lifestyle "Tatler" με την γερμανική εφημερίδα "Bild" να αναλύει την τάση αυτή.
 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τάση αυτή στη ευαίσθητη περιοχή των γυναικών ήταν άμεσο επακόλουθο της τάσης των ανδρών να κυκλοφορούν όλοι με μούσια.
 Η αξύριστη περιοχή των γεννητικών οργάνων στις γυναίκες είναι μία τάση που εφαρμόζουν όλο και περισσότερες. Πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Μάιλι Σάιρους και η Κάμερον Ντίαζ έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι δεν χρησιμοποιηθούν ξυράφι.

Είναι όμως υγιεινό να έχουμε τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή;

Το αξύριστο αιδοίο παραπέμπει στην εποχή της αθωότητας, της εφηβείας. Αν μία γυναίκα τηρεί σχολαστικά την υγιεινή στην ευαίσθητη περιοχή, τότε δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.
 
Οι τρίχες είναι από τη φύση τους και η ύπαρξή τους δεν είναι τυχαία στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς την προστατεύσουν από μικρόβια.

Αντί να έχουμε εξάρτηση από το ξυραφάκι ή την αποτρίχωση με κερί καλό, θα είναι να ακολουθήσουμε την μόδα. Γιατί τα φρύδια τα αφήνουμε παχιά και δεν τα βγάζουμε; Οι τρίχες δικαιώνονται ακόμα και στην πιο ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας.
 
Καλό θα είναι επίσης οι γυναίκες να γνωρίζουν ότι, οι τρίχες του εφηβαίου εξυπηρετούν έναν ακόμα σκοπό πέραν της προστασίας του αιδοίου.Συγκρατούν τις φερομόνες , ορμόνες που εκλύει το γυναικείο σώμα όταν είναι σε σεξουαλική διέγερση ώστε να προσελκύει η γυναίκα τους άντρες με σκοπό την σεξουαλική επαφή και την... διαιώνιση του είδους.


Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι, ενώ οι τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής έχουν διάρκεια ακόμη και επτά χρόνια, οι τρίχες του εφηβαίου στη γυναίκα δεν ζουν πάνω από τρεις εβδομάδες.Αυτός είναι και ο λόγος που μεγαλώνουν με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από τα μαλλιά.Αυτή η ιδιαιτερότητα διατηρεί τις τρίχες του εφηβαίου νέες και υγιείς ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τις περιποιείται μία γυναίκα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger