Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Λοιπόν τομάρια της Βολής ...

Γράφει ο mitsos175.

"Ο ΟΑΕ∆ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων του Οργανισμού μας θα μπορούν να προσέρχονται και στις Υπηρεσίες ΚΠΑ2 για την ανανέωση των δελτίων ανεργίας τους". 

Πρώτα μειώνουν το προσωπικό του ΟΑΕΔ με εντολή τοκογλύφων. Έκαναν κι ένα καλό μέσα σε χίλια στραβά, να μπορούν δηλαδή οι άνεργοι να ανανεώσουν την κάρτα μέσω του υπολογιστή τους, ώστε στον 21ο αιώνα να αποφύγουν τις ουρές και την ταλαιπωρία. Τώρα, σα σαδιστές που είναι, καλούν όλους τους ανέργους να περάσουν από τα γραφεία του ΟΑΕΔ για ανανέωση!. Γιατί; Η αφορμή είναι για το ΚΕΑ. Δήθεν. Στην πραγματικότητα η αιτία είναι ο σαδισμός, η χαρά του βασανιστή, η καύλα της εξουσίας. Μας θέλουν υποταγμένους. Τίποτε άλλο, αυτό τα περιλαμβάνει όλα.

Μια απορία: Οι άνεργοι είμαστε σχεδόν ένα εκατομμύριο με τα επίσημα στοιχεία. Στην πραγματικότητα είμαστε πολλοί περισσότεροι, αλλά ας δεχτούμε τους μαγειρεμένους αριθμούς τους. Η "ελεημοσύνη" - ούτε καν έτσι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα πάτο φαΐ την ημέρα, που υποτίθεται δίνουν, απευθύνεται σε λιγότερους από 800.000. Που πάει να πει, τα ψίχουλα που μας πετάνε, είναι λιγότερα από τους πεινασμένους. Ούτε ένα "ψίχουλο" σε κάθε φτωχό! Πολύ περισσότερο, όταν ούτε καν 200 ευρώ θα πάρει κάποιος, αν τυχόν έχει το τελευταίο εξάμηνο ένα ελάχιστο εισόδημα. Θα πάρει τη διαφορά, λες κι ένα πιάτο φαΐ είναι "πλούτος".
Δώστε τα στον Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το Πόθεν Αίσχος του ο ίδιος και η γυναίκα του "πεινάνε". Βέβαια ο Κούλης προτιμά ανθρώπινο αίμα, αλλά δεν είναι ο μόνος...

Ξαναλέμε λοιπόν ότι υπάρχει σε κυβέρνηση, αντιπολίτευση, αστούς πολιτικούς γενικά, μαζί με τους κόλακες και τα κομματόσκυλα τους, μια νοοτροπία που μας προσβάλει αφάνταστα: Υποστηρίζουν κάποιοι, πως τάχα "υπάρχουν άνεργοι που δεν θέλουν να δουλέψουν"! Όντως υπάρχουν μερικοί, αλλά αυτοί είναι στη Βουλή. Και πάλι μπορούμε να πούμε ότι "δουλεύουν": Εμάς.

Λοιπόν τομάρια της Βολής: Άνεργοι μπορεί να είμαστε. Κάποτε πολλοί από μας είχαμε δουλειά, χάρη στις πολιτικές σας, δεν έχουμε πλέον, ούτε δουλειά, ούτε θέρμανση, ούτε καν άλλα βασικά αγαθά.
Στο μέλλον ίσως ξαναβρούμε δουλειά, έστω κι αν αυτή είναι δουλεία, οπότε θα πάψουμε να είμαστε άνεργοι, ενώ ελπίζω, κάποτε να σταματήσουμε να τρέφουμε πολιτικούς - παράσιτα. Όμως εσείς, μαλάκες ήσασταν, μαλάκες είστε, και μαλάκες θα παραμείνετε. Σταματήστε ότι διεστραμμένο σας έρχεται στο ξεροκέφαλό σας, να το εφαρμόζετε στην πλάτη μας. Γιατί θα σας πάρει ο διάολος...
Κοφτέ τη νοοτροπία του Πάγκαλου, γιατί το ληγμένο γιαούρτι θα είναι stealth και υπερηχητικό.

Είμαστε άνεργοι, όχι γιατί θέλουμε, αλλά επειδή εσείς είστε απατεώνες, άχρηστοι και διεφθαρμένοι. Το καταλάβετε τώρα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger