Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη... επιβεβλημένη για την ΑΕΚ

Νίκη... επιβεβλημένη για την ΑΕΚ
Η ισοπαλία της ΑΕΚ των δέκα παικτών έμοιαζε με νίκη στο προηγούμενο ματς με την Ένωση να υποδέχεται στις 15:00 τη Βέροια και φυσικά να αναζητά την επάνοδο στις νίκες. Βέβαια μεσολάβησε η εντυπωσιακή εμφάνιση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό η οποία συνοδεύτηκε από έξι γκολ (6-0) εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα σε εντός έδρας αναμετρήσεις –μαζί με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό- καταγράφοντας τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 9 αγώνες με τέρματα 16-4. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο νεοφερμένος αριστερός μπακ, Βινίσιους ντε Φρέιτας (πρώην Λάτσιο), ενώ «κόπηκε» ο Μπακάκης.
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τσιγκρίνι, Ντίας, Αραβίδης και Αλμέιδα, ενώ ο Σιμόες εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Μάνταλος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας.
Με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Απόστολο Τερζή, αναμένεται να πορευτεί η ουραγός Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» ενισχύθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Βέβαια, τα αποτελέσματα μοιάζουν αποκαρδιωτικά στην παρούσα φάση. Σε ότι αφορά στις εκτός έδρας επιδόσεις μετρούν μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε σύνολο 8 αγώνων με γκολ 5-15.
Κομβικές χαρακτηρίζονται οι επιστροφές των Άρτσε και Μπαλάφα που εξέτισαν ποινές καρτών την προηγούμενη αγωνιστική.
Αναλυτικά η αποστολή για τη Βέροια: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Καλί, Αντονιάν, Τόμας Γκονθάλεθ, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε, Κάλβο Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger