Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

EKTAKTO – ΠΑΜΕ για ΠΟΛΕΜΟ! Κύριε Πάνο Καμμένε και αυτό ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ είναι;;; Πρόβα απόβασης των Τουρκαλάδων στα Ίμια! Ακούμπησαν τις βραχονησίδες! Σε ύψιστη επιφυλακή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις… (ΦΩΤΟ

t2
«Μπαρούτι μυρίζει» από την πλευρά της Τουρκίας η κατάσταση στο Αιγαίο, με την τουρκική ακτοφυλακή να «περιπολεί» στην περιοχή των Ίμίων.
Σύμφωνα με την είδηση και τις φωτογραφίες που μεταδίδει το μέσο ενημέρωσης Haber7 σήμερα το πρωί ακόμα μια βάρκα της Τουρκικής Ακτοφυλακής κατέπλευσε στην περιοχή των νησιών του Αιγαίου φτάνοντας τα δυο μέτρα μακριά από τη βραχονησίδα των Ιμίων.

«Οι Έλληνες στρατιώτες παρακολουθούσαν από απόσταση 14 μιλίου τους Τούρκους αξιωματικούς που ήταν στην περιοχή», γράφει η είδηση και ενημερώνει πως η Τουρκική ακτοφυλακή αμέσως μετά την «περιπολία» στην περιοχή επέστρεψε στην βάση της στην Αλικαρνασσό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Η Τουρκική ακτοφυλακή προσέγγισε σε απόσταση μόλις δύο μέτρων τα Ίμια, με τους Τούρκους να βγάζουν φωτογραφίες.
Το Τουρκικό σκάφος με τον αριθμό 302, το οποίο σταθμεύει στην Αλικαρνασσό, πλησίασε σήμερα στις 12:05 τα Ίμια, όπου πάνω υπήρχαν 6 αξιωματικοί και παρέμειναν στο σημείο για 10 λεπτά.
Ενα Ελληνικό σκάφος έφθασε στο σημείο από την Καλόλιμνο και βρισκόταν σε απόσταση παρακολουθώντας τις κινήσεις των Τούρκων.
Το ελληνικό πλοίο σε εκείνες τις στιγμές ακολουθούσε σε απόσταση 1 μιλίου από την νήσο Καλόλιμνο . Το αποτέλεσμα ήταν μετά την παρέλευση κάποιων λεπτών να αποχωρήσει το τουρκικό πλοίο αλλά να έρθουν και ακόμα δύο με τρία σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, τα οποία παραμένουν ένα μίλι από τις Βραχονησίδες.
t
Το όλο σκηνικό «μυρίζει» σαφέστατα προβοκάτσια ενώ διατάχθηκε πολεμική ετοιμότητα στα παρακείμενα φυλάκια σε Καλόλιμνο, Φαρμακονήσι, με το πολεμικό ναυτικό να αναλαμβάνει πλέον δράση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger