Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Κυριακή με συννεφιά: Στους 21° η θερμοκρασία

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν, προβλέπονται την Κυριακή. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν το βράδυ στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και σταδιακά νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώσουν από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και σταδιακά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται συννεφιά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και σταδιακά νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές με τοπικές βροχές το βράδυ στα βορειοδυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 3-4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και σταδιακά νότιοι 3-4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα, όμως, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3-4 και σταδιακά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3-4 και σταδιακά νότιοι 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger