Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η «μάχη» του ΟΑΚΑ!

Στη μάχη των «δικεφάλων», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν την Κυριακή (12/03 - 19:30) στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Οι «κιτρινόμαυροι θέλουν επιτακτικώς τη νίκη για πλησιάσουν τις θέσεις των πλέι οφ και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να συνεχίσει την ανοδική της πορεία των τελευταίων μηνών.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, ωστόσο οι γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο την προηγούμενη εβδομάδα και σε συνδυασμό τη νίκη της Ξάνθης, βρίσκονται ξανά στην 6η θέση, ωστόσο ποντάρουν στην πολύ καλή παρουσία τους στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας και αυτό θέλει να διατηρήσει και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. 
Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Όγκνιεν Βράνιες και τον Ροντρίγκο Γκάλο να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για την αρχική ενδεκάδα. Εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Αλμείδα και Μπακάκης.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ένωσης, δίχως να αποκλείεται η έκπληξη από τον Ισπανό τεχνικό είναι οι: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλος, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας. 
Από την άλλη, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έρχεται στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Ευχάριστα τα νέα για τον Σέρβο τεχνικό, καθώς είδε τον Στέλιο Μαλεζά να ξεπερνά τα προβλήματά του και τον Χοσέ Κάνιας να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το ντέρμπι.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την γκέλα του Παναθηναϊκού και να ξεφύγει κι άλλο από τους «πράσινους».
Πιθανή ενδεκάδα: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς. 
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger