Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μάζεμα υπογραφών υποστήριξης ενάντια στην δίωξη του Δικτύου Σπάρτακος

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Αυτή η δίωξη δεν πρέπει και δεν πρόκειται να περάσει

Το τελευταίο διάστημα ξεδιπλώνεται νέα επίθεση της κυβέρνησης και των κρατικών μηχανισμών απέναντι στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων (ΕΑΣ), με πρόσχημα τη μήνυση του διοικητή του 586 ΤΠ/Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, Δ. Βούτση, για συκοφαντική δυσφήμηση. Μήνυση που αφορά τη δημοσιοποίηση από την ΕΑΣ γράμματος φαντάρων για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούσαν στην μονάδα του.

Εισαγγελείς, στρατός, αστυνομία, Διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος και άλλες «υπηρεσίες», συνεργάζονται για να αποκαλύψουν το «εγκληματικό» έργο ΕΑΣ, δηλαδή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών των ένστολων εφέδρων πολιτών. Μέσα από τις αναφορές τους αποκαλύπτονται οι διαρκείς παρακολουθήσεις του blog της επιτροπής, των τηλεφώνων της και των μελών της.

Αλήθεια, πώς συνδέονται συνηθισμένες αναφορές σε πραγματικά περιστατικά (που αναφέρονται στη μονάδα ευθύνης και όχι στο συγκεκριμένο αξιωματικό) με την καριέρα ενός στελέχους του ΕΣ, που λογοδοτεί αποκλειστικά στην ιεραρχία; Αυτή η επίθεση, επιτελικά σχεδιασμένη από το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ, δεν είναι παρά μια επιχείρηση λογοκρισίας, δίωξη πολιτικών φρονημάτων που θυμίζει άλλες εποχές, με σκοπό να τρομοκρατηθεί το πιο ζωντανό κομμάτι του φιλειρηνικού-αντιπολεμικού κινήματος.

Όμως, αυτές οι επιθέσεις δεν είναι πρωτόγνωρες, ξεκινάνε περίπου με την ίδρυση της ΕΑΣ και περιλαμβάνουν από απειλές έως δολοφονικές απόπειρες (1998), με τοποθέτηση χειροβομβίδας κάτω από αυτοκίνητο μελών της. Όμως ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger