Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Βραβεύτηκε η Αλόννησος


Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στην πλούσια συλλογή βραβείων για την Αλόννησο, σε αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας του δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος.
Το νησί βραβεύτηκε τιμητικά από τον κορυφαίο Tour Operator της Σκανδιναβίας Apollo Travel Group, την Κυριακή 20 Μαρτίου, για την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σχετικά με την κατάργηση της πλαστικής σακούλας, ως δείγμα πρωτοπορίας και οικολογίας στην Ελλάδα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση Τουρισμού «Mediterranean Panorama 2017».

Το βραβείο επιδόθηκε από τη Nina Hornewall, πρώτη αντιπρόεδρο και Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου Apollo Travel Group στην πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού Αλοννήσου, κυρία Κική Αναγνώστου που εκπροσώπησε τον προορισμό με τη βοήθεια εθελοντών και φίλων του νησιού.
Η διάκριση συμπλήρωσε κατάλληλα την ήδη επιτυχημένη εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Αλοννήσου που οργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Consulting Re:make.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger