Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δύσκολα τα πράγματα για Αραούχο και ΑΕΚ

Δύσκολα τα πράγματα για Αραούχο και ΑΕΚ

Η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ δυσκολεύει όλο και περισσότερο με τα μηνύματα που προέρχονται από την Λας Πάλμας να μην είναι καθόλου θετικά.

Από την αρχή ήταν δύσκολα τα πράγματα για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ και τα μηνύματα που προέρχονται από την ισπανική ομάδα μόνο θετικά δεν είναι.
Η εφημερίδα «Live Sport» με αφορμή την επίσκεψη του Αργεντινού άσου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην οποία ανήκει, φιλοξενεί δηλώσεις των ανθρώπων της Λας Πάλμας οι οποίοι θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Αραούχο στην ομάδα. 
«Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αραούχο θα είναι επιθετικό δίδυμο με τον Μάρκο Λιβάχα στη Λας Πάλμας και με αυτούς θα κάνουμε μεγάλα πράγματα, με το πιστόλι στο χέρι και τους κανονιέρηδες μας έτοιμους», ήταν τα λόγια του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, στην εφημερίδα του νησιού «La Provincia».
Ο φίλος του Αραούχο, Αϊτάμο, επίσης ανέφερε: «Επέστρεψε στον καλό δρόμο με την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, μακάρι να πάρει στην Ελλάδα έναν τίτλο, αλλά η θέση του είναι εδώ».   
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Χουάν Κάρλος Βαλερόν, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει στείλει μήνυμα στον Αραούχο «Σε περιμένω σπίτι σου». Καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτά τα δεδομένα τα πράγματα μόνο αισιόδοξα δεν είναι για την ΑΕΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger