Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αραούχο: "Να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΠΑΟΚ"


Adtech Ad
Δηλώσεις έκανε στην κάμερα της NOVA ο σκόρερ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ομάδας του με τον Πανιώνιο και τόνισε πως πρέπει οπωσδήποτε να έρθει
το τρίποντο με τον
ΠΑΟΚ.
ο Αραούχο έκανε δηλώσεις στη NOVA. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος πέτυχε το τέρμα της ομάδας του, αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Πανιώνιο και τόνισε πως πρέπει οπωσδήποτε να έρθει το τρίποντο με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, αναφέρθηκε σην προσωπική του βελτίωση και την προτίμησή του στο σύστημα στην επίθεση:
"Ας μην ξεχνάμε ότι στο ματς έπαιζε και ο Πανιώνιος. Εμείς μπήκαμε δυνατά, είχαμε την κατοχή, κάναμε ευκαιρίες και βρήκαμε το γκολ για να ανοίξουμε το σκορ. Στην επανάληψη όμως ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, έψαξε το γκολ και κατάφερε να σκοράρει. Μας μένει πικρή γεύση επειδή δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ακόμα μία φορά και χάσαμε δύο βαθμούς", είπε αρχικά και συνέχισε για τους λόγους που η ομάδα του δεν ήταν καλή στο β' μέρος:
"Εμάς η δύναμη μας είναι στο κέντρο. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και το κατάφερε. Εμείς οπισθοχωρήσαμε και ο αντίπαλος πήρε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να πάρει το βαθμό. Αν είχαμε κερδίσει θα είχαμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, όμως δεν το καταφέραμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΠΑΟΚ και με τον κόσμο μας πιστεύω ότι αυτό θα γίνει".
Για την προσωπική του βελτίωση, σχολίασε: "Αισθάνομαι ήδη καλύτερα στην ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται στην εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Μου λέει να μένω ψηλά στο γήπεδο ώστε να με βρίσκουν. Αισθάνομαι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Εγώ αισθάνομαι άνετα είτε παίζω με έναν είτε με δύο στην επίθεση. Όταν παίζω μόνος στην κορυφή και το παιχνίδι κυλάει φυσιολογικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως αυτό είναι θέμα του προπονητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger