Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Περισσότερες από 100 δράσεις στον απολογισμό της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

Απολογισμός δράσεων έγινε από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η Ένωση μέσα από τις ενέργειές της κατάφερε να συμβάλει στην τουριστική και πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής.


Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδόχων «Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε άλλη μια χρονιά δράσεων και αποτελεσματικής παρουσίας για την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Παρά την έντονη κοινωνικοπολιτική αστάθεια και το περιβάλλον κινούμενης άμμου στο οποίο καλούνται να λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, ο φορέας μέσα από προγραμματισμό και στοχευμένες ενέργειες συνέβαλε καθοριστικά στην τουριστική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Σκιάθου.
Ο Πρόεδρος της, κ. Μάκης Κουκουλάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με προσωπικό αγώνα, ουσιαστικές παρουσίες και τοποθετήσεις και αξιοσημείωτες συνέργειες, αναβάθμισαν και καθιέρωσαν τον ρόλο της Ένωσης στα κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα του νησιού, της Περιφέρειας αλλά και κατ’ επέκταση της χώρας και συνέβαλαν στην ισχυροποίηση της ταυτότητας της Ένωσης.
Μεταξύ άλλων:
Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 100 δράσεις και συνέργειες.
H τοπική κοινωνία απήλαυσε, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες της Ένωσης, προνομιακές τιμές σε προγράμματα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, ενημέρωση σε καίρια νομοθετικά ζητήματα μέσω ημερίδων και περιβαλλοντική εκπαίδευση. Επιπλέον μέσω φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών της Ένωσης ενισχύθηκαν με κάθε τρόπο οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της.
Με εκπροσώπηση μέσω του Προέδρου της Ένωσης κ. Κουκουλάκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στις σημαντικότερες εκθέσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις του κλάδου αλλά και εμφανίσεις τους στα πιο δημοφιλή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας πραγματοποιήθηκε διαρκής προβολή της Σκιάθου και τόνωση της τουριστικής κίνησης του νησιού.
Με πρωτοβουλία της Ένωσης πραγματοποιήθηκαν καμπάνιες σε social media, προσοδοφόρες συνεργασίες με τους ειδικούς του τομέα του μάρκετινγκ, προσέλκυση καταξιωμένων καταξιωμένων δημοσιογράφων και bloggers και γυρίσματα εκπομπών και ντοκιμαντέρ που συνέβαλαν στην άρτια οργανωμένη προώθηση της Σκιάθου στην παγκόσμια τουριστική αγορά.
Πραγματοποιήθηκε στρατηγική συνεργασία με την MΤC GROUP μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ηοποία υποστηρίζει πάνω από 11 χρόνια τη Μύκονο, 7 χρόνια τη Σαντορίνη και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.
Η Ένωση παρείχε διαρκή και ουσιαστική ενημέρωση στα μέλη της μέσα από newsletters, δελτία τύπου, social media αλλά και οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή τους και η αδιάλειπτη λειτουργία των καταλυμάτων τους.
Έκλεισε μια χρονιά για την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου πλούσια σε δράσεις, με χαρακτήρα, ουσία και περιεχόμενο που έθεσε τις βάσεις, ισχυροποίησε τις δομές και έβαλε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τις προσδοκίες της επερχόμενης νέας χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger