Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Καιρός Πάσχα: Απόλυτη ανατροπή από Σάκη Αρναούτογλου – Τι προβλέπει για τη Μεγάλη Εβδομάδα

arnaoutoglou-kairos-pasxa


Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό το φετινό Πάσχα;
Αίνιγμα αποτελεί για πολύ κόσμο ο καιρός το Πάσχα και την Μεγάλη Εβδομάδα.
Ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου παρουσίασε την πρώτη εκτίμηση για τον καιρό τις Άγιες μέρες.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ευχάριστα τα νέα για τον καιρό της Μ. Εβδομάδας!
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!
Και τα τελευταία σημερινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν να «στηρίζουν» την αναλογική μου εκτίμηση για τις επόμενες ημέρες κι έτσι ενώ η ερχόμενη εβδομάδα δείχνει να έχει «άστατο» χαρακτήρα με αρκετές τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και κάποια σχετική ψύχρα προς τα τέλη κυρίως της ερχόμενης εβδομάδας, η Μεγάλη Εβδομάδα δείχνει αντίθετα γενικά να κυλά αρκετά ομαλά και σχετικά ζεστά, για αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως στα ανατολικά και νότια και με πιθανά κάποια επεισόδια μεταφοράς αφρικάνικης σκόνη και με νοτιάδες που δεν φαίνεται όμως να προκαλούν προβλήματα στα πελάγη.
Παρ’ όλο που ο άστατος καιρός θα περιοριστεί σημαντικά την Μεγάλη Εβδομάδα ενδεχομένως να μην λείψουν όμως και κάποιες ανοιξιάτικου τύπου, μικρής διάρκειας μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ημιορεινά-ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Προς τα τέλη της Μ. Εβδομάδας και κυρίως προς την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για λίγο πιο άστατο κατά τόπους καιρό, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για λεπτομέρειες..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger