Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Είμαστε ένα βήμα πριν τις παραλίες και ως κορίτσια της μόδας θέλουμε να ξέρουμε ποιά μαγιό θα επικρατήσουν και φέτος το καλοκαίρι! Όλα τα trends που θα φορεθούν έρχονται σε μεγάλη ποικιλλία χρωμάτων και σχημάτων που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο για να έχουμε την ευκαιρία ευρύτερης επιλογής.

Βρήκα για σένα αυτές τις προσφορές σε όλα τα σχέδια που ίσως σ’ενδιαφέρουν:
https://www.gynaikeia.com/c/gynaikeia-magio
https://www.chicaclothing.com/el/118/magiohttps://www.sense-shop.gr/product-category/beach-wear/
1) Τα vintage μαγιό. Η τάση των στυλ vintage εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή. Είναι τα κομμάτια που το κάτω μέρος είναι ψιλόμεσο σλιπ και το πάνω μέρος ένα τοπ τύπου σουτιέν. Το καλύτερο που μας προσφέρουν αυτά τα μαγίο είναι να κρύψουν την κοιλίτσα μας για να συνεχίσουμε να δείχνουμε σέξυ και στυλάτες!


2) Δεσίματα γύρω από το στήθοςΕπόμενη καλύτερη επιλογή για να δείχνουμε σέξι είναι ένα strapless τοπ. Η τομή είναι ιδανική για στήθος μικρού και μεσαίου μεγέθους. Επιπλέον, το κορδόνι με ραμμένο μπούστο μπορεί να είναι ένα μυστικό τέχνασμα που κάνει το στήθος μας πιο ελκυστικό.


3) Ένας ώμος ελεύθερος. Ένα boho κομμάτι που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των κορυφαίων μαγιό. Είτε σε μπικίνι, είτε σε ολόσωμα, θα βρείς ότι ζητάς καθώς τα σχέδια που υπάρχουν είναι αμέτρητα!


4) Με φουντίτσες. Αν σας αρέσει να έχετε πρόσθετα στολίδια για το καλοκαίρι του 2017 στο μαγιό σας, φορώντας το, όχι μόνο για να κολυμπήσετε, αλλά και για να απολαύσετε το περπάτημα ή κάποιο πάρτι στην παραλία, ημέρα ή νύχτα, τότε είναι η ιδανική επιλογή!
5) Οι διαφάνειες. Τα σπορ τοπάκια είναι πολύ στην μόδα για το καλοκαίρι 2017, ιδιαίτερα αυτά που έχουν διαφάνειες. Μπορείς να τα βρεις σε δαντέλα, δίχτυ, πλεκτό, ακόμα και σε ολόσωμα σχέδια σε πολλά χρώματα.


6) Κοφτά στους ώμους. Είναι σαν τα crop tops με λιγότερο ύφασμα, άρα περισσότερο σέξυ και για μένα πιο κομψό αφού τονίζει τους ώμους μας.

7) Παιχνιδιάρικο στυλ στο πλάι. Κοψίματα στο πλάι με ακανόνιστα σχήματα ή κορδόνια σε ολόσωμα ή ψιλόμεσα μπικίνι είναι ένα ιδιαίτερο στυλ που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.


8) Ολόσωμα αποκαλυπτικά μαγιό. Συνήθως τα φοράνε οι πιό τολμηρές ή καλίγραμμες κοπέλες. Το βαθύ ντεκολτέ ή το μεγάλο κόψιμο στο τελείωμα θα ανεβάσουν στα ύψη τη θερμοκρασία στις παραλίες!


9) Λουλουδάτα ή με animal prints. Έχεις να διαλέξεις όλων των ειδών τα σχέδια σε μια τεράστια χρωματική παλέτα που κυριαρχεί και φέτος.


10) Λιακάδα vs άμμος. Τι σημαίνει αυτό; Από την μία καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν υφίσταται! Θα κυριαρχήσουν γι’ ακόμα μια φορά τα έντονα χρώματα που θα μας ανεβάσουν την διάθεση. Απο την άλλη όμως οι nude αποχρώσεις, σαν αυτές τις άμμου, είναι all time classic δείχνοντας μας πάντα κομψές!




‘Οποια και αν είναι η επιλογή σου είμαι σίγουρη πως αυτό που θα διαλέξεις μαζί με τα κατάληλλα αξεσουάρ, θα σε κάνουν να μαγνητίσεις πάλι όλα τα βλέμματα!!! Εγώ σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger