Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μην πάρετε τα μάτια σας από το βουνό!- Δείτε τί θα συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα… (βίντεο)

matia

Απολάμβανε τη θέα του βουνού όταν μερικές πέτρες άρχισαν να κατρακυλάνε – Δευτερόλεπτα μετά δείτε τι έγινε!
Ένας άνδρας συνέλαβε τη στιγμή που ένα… βουνό κατέρρευσε στα αυτοκίνητα. Ενώ ήταν τρομακτικό, η όλη κατάσταση θα μπορούσε να τελείωσε πολύ χειρότερα.
Ο Lloyd Cotsen τράβηξε με την κάμερα του το γεγονός, ξεκινώντας πρώτα από μια πέτρα που έπεσε πρώτη, χωρίς να ξέρει τι θα επακολουθήσει.
Η σκηνή γυρίστηκε κοντά στην παραλία Zuma στο Malibu της Καλιφόρνιας. Ευτυχώς, βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης και κανείς δεν τραυματίστηκε. Τα αυτοκίνητα βέβαια, υπέστησαν κάποια βλάβη.
Όλοι έμειναν άφωνoi με αυτή την τρομερή κατολίσθηση. Κανένας δεν την περίμενε!
Μια γυναίκα αναφωνεί: «Τι συμβαίνει; Φοβάμαι»
Στο τέλος του video, ο Cotsen λέει: «Πω πω. Τι φανταστικό video που τράβηξα Αυτό θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φάλαινες», προσθέτοντας, «Αυτό είναι ένα νέο τοπίο».
Ο Costen είπε: «Περίμενα απλώς τους φίλους μου και παρατήρησα τον καταρράκτη των πετρών που έπεφταν. Γύρισα λοιπόν την κάμερά μου απλά ενώ μιλούσα με τους φίλους μου. Αν είχαν αποχωρήσει νωρίτερα, θα το είχα χάσει.»
Η στιγμή ήταν σίγουρα μια τρομακτική κατάσταση και οι ανθρώπους σχολίασαν: «Μα που είμαστε στο Mt. Everest; Ήταν μια κατολίσθηση που προκάλεσε ελάχιστες ζημιές. Ευτυχώς!»
Ένας άλλος σημείωσε: «Ο θρυμματισμός της γης Μια απλή κατολίσθηση που πιθανώς οφείλεται στη διάβρωση του εδάφους που υποβαστάζει ορισμένους ογκόλιθους.»
Αυτό το άτομο το συνόψισε τέλεια: «Η διάβρωση και η βαρύτητα πάντα κερδίζουν στο τέλος.»
Δείτε το video…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger