Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΒΟΛΟΣ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ! Τι γίνεται τελικά με τις συγκοινωνίες;

Κάθε ναυτιλιακή ακτοπλοϊκή εταιρεία με βάσει τους κανονισμούς που θέτονται από το υπουργείο επιβάλλεται να δείχνει τουλάχιστον αξιόπιστο χαρακτήρα..

Στις Σποράδες βάσει του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών έχουν πάρει ετήσια δρομολόγηση τρεις ναυτικές εταιρείες. Η Hellenic Seaways με το ΕΓ/ΟΓ Εξπρες Σκιάθος, η ΑΝΕΣ με το ΕΓ/ΟΓ Πρωτεύς και η ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ με το Αqua Jewel (Ακουα Τζουελ).

Το Εξπρές Σκιάθος έχει δηλώσει αντικατάσταση των δυο κυριων μηχανών με αποτέλεσμα να μην είναι στη θέση του στο ραντεβού του λίγες μέρες πριν το Πάσχα αλλά να δηλώνει ότι θα δρομολογηθεί περί αρχές Ιουνίου κατά πάσα πιθανότητα αν όλα πάνε καλά.

Ο Πρωτέας πιστός στη γραμμή αφού έβγαλε επάξια το χειμώνα μόνος του μέχρι τις 13
Φλεβάρη επανήλθε στις 7 Απριλίου κανονικά μετά από την ετήσια επιθεώρησή του και εκτελεί τα δρομολόγια που είχε καταθέσει στο υπουργείο κατά την ετήσια δρομολόγησή του λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την παρουσία ακόμη δυο πλοίων στη γραμμή των Σποράδων.

Το Ακουα Τζουελ πάει και αυτό από αναβολή σε αναβολή χωρίς καμία σοβαρότητα . Μόνο τα έχγρωμα προσπέκτους έμειναν στον κόσμο που μοίραζε δείχνοντας ακόμη και τη θέση πρόσδεσής του και επιβίβασης που θα είχε στο λιμάνι του Βόλου.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://voliotaki.blogspot.gr/2017/05/blog-post_266.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger