Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Το πρώτο τσάρτερ στη Σκιάθο

Ανοιξε σήμερα ο κύκλος της νέας τουριστικής σεζόν για το αεροδρόμιο της Σκιάθου με την άφιξη της πρώτης πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Τόμας Κουκ, στις 11.45 στο νησί του Παπαδιαμάντη.
Η πρώτη πτήση της σεζόν έχει αφετηρία το Μάντσεστερ, ενώ μεθαύριο Παρασκευή, αναμένονται πέντε συνολικά  πτήσεις  από Στάνστετ, Μπέρμιγχαμ, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ και Ηστ Μίντλαντ της Αγγλίας.

Στο μεταξύ,  πρώτοι Ολλανδοί καταφθάνουν αύριο  Πέμπτη 4 Μαΐου στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με την Τρανσάβια, απευθείας από Άμστερνταμ, ενώ ανοίγουν σταδιακά όλοι οι προορισμοί από το εξωτερικό.
Παράλληλα, ανοίγει από τις 9 Μαΐου ο νέος κύκλος πτήσεων από το Τελ Αβίβ, με τις αφίξεις  από το συγκεκριμένο προορισμό να συνεχίζονται ανά τριήμερο, ενώ  παράλληλα προστίθεται μια επιπλέον νέα πτήση κάθε Δευτέρα από το Μόναχο με την εταιρία Κόνδορ, παράλληλα με την πτήση που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, από τον ίδιο προορισμό.
Όσο για τους ιταλικούς προορισμούς, παραμένουν ως έχουν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, και μεταφράζονται σε απευθείας συνδέσεις με Μπολόνια, Βερόνα, Μιλάνο, Βενετία, Τορίνο και Μπάρι.
Παράλληλα, ανοίγουν σταδιακά τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα στα νησιά των Βορείων Σποράδων, λόγω της έναρξης των αφίξεων των πρώτων  ξένων τουριστών της φετινής σεζόν. Οι προσδοκίες των επαγγελματιών είναι υψηλές και όλοι κάνουν λόγο για μια καλή χρονιά, που αναμένεται να κλείσει με θετικό πρόσημο και αύξηση στην κίνηση από το εξωτερικό, με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να θεωρείται «βαρόμετρο» για την περαιτέρω εξέλιξη του καλοκαιρινής σεζόν.
ΓΛ. ΥΔΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger